ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гласуваха концесията на стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:25 / 28.02.2013Коментари (100)15149
© Plovdiv24.bg
С 34 гласа "за", нито един "против" и 1 "въздържал се" ОбС Пловдив отдаде стадион "Христо Ботев" на концесия на ФК Ботев (Пд) за срок от 35 години, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Клубът бе единственият кандидат за обявената поръчка.

Теренът е с обща площ 42 000 кв. м. Върху него ще бъде изградена новата футболна арена с 18 120 седящи места, като 80% от тях ще са покрити. Новият стадион ще бъде без лекоатлетическа писта и ще отговаря на всички изисквания на УЕФА и ФИФА. Строителството ще бъде на 4 етапа и ще започне от култовата "Трибуна Изток".  

"Няма да търсим други арени за мачовете си, а само ще затваряме секторите, които строим", уточни преди време Ангел Палийски.

Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Честито, пловдивчани!!! Напред, КАНАРИ...
+8
 
 
Едно огромно БРАВО на ръководството на клуба!Всички имаме право да сме много щастливи! Само преди три години ни пратиха във "В" група,а сега вървим мощно към върховете,строим база,каквато няма в България и започваме стадион,какъвто също още няма в страната. Просто големият си е голям! А онези,които се опитват да го спънат - той просто ги премазва и продължава напред още по-силен!
+11
 
 
Баси кефа,как ще му прасна една ракия:)))Утре мощно в шапландияяя!!!
+10
 
 
.....първо писах коментар развълнуван от хубавата новина !!! Но след като прочетох по долу ....срам ...срам ...и пак срам .....!!!! Как може да има толкоз ограничени умствено хора не знам ....!!!!! Та този стадион е за града ни ...той ще е още един диамант в емблемата на Пловдив .....как може такава злоба не знам .....та той е да носи радост за Пловдичани....независимо дали са от Локо ли Ботев ли , Спартак и т.н..... след туй като ви викат - ненужни , прешълци , буфери и тем подобни се обиждате .....и само да поясня на някои -утре по обед ще си пия бирата с един френ и той е истински ЛОКОМОТИВЕЦ ........и ми се обади да ми честити .....а на тъпите потници може само да им пожелая и на тях такава радостна новина ..........
+14
 
 
Тук съм изгледала доста мачове и мисля да продължа с гледкането. Имам много хубави спомени точно тук, на стадион "Ботев". Винаги ще се връщам на стадиона. Ще се радвам скоро да го видя обновен.
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 28.02.2013 г.
+7
 
 
Вече и концесията на стадиона е факт приятели!Всички се радваме нали?А хубавото тепърва предстои!Само малко търпение още!На фона на това което се случва в България,това е нашата утеха!Само Ботев!!!
+14
 
 
.....от времето на прехода , освен раждането на синовете ми - това е най хубавата новина стигнала до мен ..... ЧЕСТИТО на пловдивчани , всяко ново съоръжение в града ни носи радост.....утре мощно в ..... на бат Венци ..... ай КАНАРИииии
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: