ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри Стоилов изпратил шпионин на контролата Левски - Виктория
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:50 / 01.02.2013Коментари (4)2663
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов изпрати свой шпионин на контролата между Левски и Виктория Пилзен. Мъри обаче се отказа да присъства на срещата. Той и спортният директор на "канарчетата" Александър Александров дълго умуваха дали да не посетят мача. В крайна сметка обаче си останаха в лагера на отбора в Агиа Напа.

На терените в "Алфа спорт сентър", които се намират до Ларнака, бе изпратен скаутът на канарчетата Саид Ибраимов. Ибраимов изпълняваше тази длъжност и на "Герена", когато сините бяха водени от Станимир Стоилов.

Левски и Ботев ще се дебнат до края на лагерите си в Кипър. Представители на сините пък наблюдаваха спаринга между Ботев Пд и руския втородивизионен Химки, който завърши 2:2.

Причината е, че във втория пролетен кръг на А група Левски гостува на канарчетата. Това ще е и дебют на Станимир Стоилов в домакинство на Ботев.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 52
19.04.2013
27.03.2013
13.03.2013
13.03.2013
12.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Какви шпиони бе,хасковско говедо си пратил?Говеда да шпионират говеда-какво хвърляте прах в очите на феновете,то е ясно от сега какво си ни приготвил в тая среща-ами таковата,те говедата играха по-правилен футбол от нас.....
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Струва ми се, че нивото на клубния футбол у нас рязко се повишава. Това вече се случи в други Източноевропейски страни, където по-рано започнаха да наливат средства във футбола - Русия, Украйна, Азърбейджан, Полша, Чехия и т.н. Например считам Лудогорец за един определено силен отбор, и надграждат още, привлякоха класни футболисти. Същото се отнася и за Левски и ЦСКА. Какви мачове направи ЦСКА с Левски, Ботев Пд., Лудогорец, какви феноменални качества показа Платини, а сега провлякоха още добри футболисти. Отделно Литекс, Черноморец, Черно море, Славия, Берое, очаквам да бъдат на едно средно-високо ниво. Етър взе доста футболисти, собствениците им няма да вдигнат бялото знаме. Локо Сф, Ботев Вр., Пирин ГД, като че ли малко отстъпват с потенциала си, но са на едно прилично ниво. Монтана очаквам да остане на дъното, а Миньор се разпада. В тази силна конкуренция нашите Ботев и Локо имат шанса да разгърнат потенциала си, момчетата да израстнат, от мач на мач да подобряват играта си, защото в истински мачове, в големи битки, се става голям футболист. Очакваме да покажат характер, какъвто впрочем показаха есенния сезон, особено младите футболисти на Локо. И дано пловдивските фенове да имаме много поводи за радост от хубава игра, победи, и добро класиране в края на шампионата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: