ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив загуби от Черноморец в Поморие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:13 / 26.01.2013Коментари (102)14274
Отборът на Локомотив Пловдив записа първа загуба в контролните срещи през 2013 година. "Черно-белите" отстъпиха с 0:2 от Черноморец в среща, играна на изкуствения терен в Поморие.

Проверката се състоя в изключителни тежки условия, тъй като теренът в Поворие бе заледен, а над курортното градче не спиря да вали сняг.

През първото полувреме двата тима се оттеглиха на почивката при нулево равенство, а головите положения пред двете врати липсваха.

След почивката "акулите" бяха по мобилизирания отбор и с попадения на Милчо Ангелов в 72-ата минута и Станислав Дрянов в 83-ата стигнаха до крайния успех.

Кирил Котев и Георги Стефанов не взеха участие в срещата, тъй като лекуват травми, а на загрявката преди двубоя Рангел Абушев почуства болки в петата и ръководството на пловдивчани реши да не рискува с неговото здраве.

С този мач приключи и първият подготвителен лагер на "смърфофете" във Варна. След двубоя отборът се прибира в Пловдив, като футболистите ще получат два дни почивка - в неделя и понеделник.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Цигания до шия -повод за повишване на настроението.Как да наричаме по друг начин кюстендилският Пришълец.Е кучката на мафията се изтърка.Давайте в същият дух потници. Да го духате.
-5
 
 
Ужасно много жълта,пардон селска комплексарщина в една несъществена тема и след една от контролите на Локомотив Пловдив! Няма абсолютно нищо притеснително за черно-белите след тази среща,защото за щастие няма контузени! Условията за футбол са били невъзможни и такъв на практика е имало в много малко моменти! Контроли ще има тепърва,както и загуби,но за един нормален фен,който има представа от футбол,едва ли резултатите от тях са от голямо значение! Всичко ще си проличи в първенството! Всички помним предишни предсезонни подготовки,в които наши клубове играха контроли с именити съперници и даже постигнаха добри резултати,но в първенството се осраха сериозно(те си знаят кои са). Иначе по реакциите на феновете в темите за даден отбор и броя на недоброжелателите си проличава,кой-колко мозъчен капацитет има,и кой е по-комплексирания ........! Когато фактите говорят и боговете мълчат! .....Само жълтата селяния няма спиране!
-1
 
 
Виждам много щастливи жълти кокошки в темата
-4
 
 
Мач, изигран на сняг, подходящ за край на физическата подготовка, с резултат без значение. Тепърва ще се работи върху тактиката и заучаване на статични положения и видове разиграване. Трябва да се продължи с налагане на преса, по-дълго задържане на топката и контрол над мачовете!
+5
 
 
Браво машини! Престижна.....ЗАГУБА! Хахахахахахаха.
+9
 
 
Не мога да разбера дали Лимонът се е включил в тренировките. Иначе този мач нищо не означава, ако сме сериозни. Само Ботев!
0
 
 
Няма никакви новини за Сдруженците затова са напълнили темата за отбора на Пловдив. Още малко и ще ги направим наши фенове. Време им е да се осъзнаят и да разберат, че с Караибрахим, Кривия, Мърльо, Мариян и бай Иван нямат бъдеще. Ай лайнарииии
0
 
 
Хубаво.Два пъти са се навели,две топки са поели,ама защо пак жултури им са пред погледа.Неградското юве са с с основният екип,но защо тези акули са сложили първият екип на торинци.Ей голяма клоунада са тези спортклубци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: