ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Може и да не купя Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:53 / 28.11.2012Коментари (23)7193
© Plovdiv24.bg
Доведеният от Бойко Борисов в "Локомотив" (Пд) аптекарски бос Веселин Марешки потвърди, че още няма нито една акция на пловдивския клуб. "Не мога да купя нещо, което не знам какво е", заяви Марешки.

"В момента юристите и счетоводителите в моя екип преглеждат цялостната документация на "Лаута" и това може да трае дори една година. Не виждам нищо притеснително в това. Аз се държа като собственик и издържам "Локомотив". Имам договорка с Коко Динев и си я изпълнявам. Мисля, че и той ще си изпълни своята част. Докато не получа резултатите, няма да взема и една акция", каза още варненският бизнесмен.

"Не сме в САЩ, където всичко става веднага. Човек един апартамент да купи, трябва да провери дали не е ипотекиран. Досега само предварителният доклад, който съм възложил за състоянието на ПФК "Локомотив", е 30 страници. Експертите, които правят оценката, получиха от мен още цяла поредица от правни и финансови въпроси. Чак когато ми бъде отговорено на тях, на базата на предварителния договор, ще купя клуба изцяло", обясни Марешки.

"Превел съм около 1,5 млн. лв. Даренията ми за "Локо" могат да станат и 2 и 3 милиона, докато аз стана собственик на акциите на клуба. Тези пари ще бъдат дадени като спонсорство от мен за обществото, ако сделката все пак не се осъществи", добави Марешки.

Босът на "Локо" каза, че само в управата на отбора работят 50-60 човека, като всеки има договор. Отделно има различни контракти с община Пловдив, които също трябва да бъдат проверени от юристите.

В същото време треньорът на "Локо" Стефан Генов направи смела прогноза преди днешното гостуване на неговия тим в Стара Загора. "Мисля, че няма как да загубим от "Берое", обяви специалистът.

Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
27.11.2012
27.11.2012
22.10.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този надмина и Бойко Борисов. Днес каже едно утре друго.
+3
 
 
Ако не купиш ще сбъркаш! Но ти си пекан бизнесмен и едва ли ще изпуснеш такава народна любов
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 28.11.2012 г.
0
 
 
Вие гледайте догодина на изборите да не ви купи гласовете за новата му коалиция с Янето, че тоя може да ви купи и да ви продаде, колкото пъти си поиска и да разберете чак накрая когато вече ви е зарязал защото сте му станали ненужни за последен път.
+1
 
 
Ако искате силен Локомотив Пловдив този варненски тарикат трябва да го изметете по най-бързия начин от Лаута. С него ще сте един средняк, без силни футболисти, цели и успехи и х-сът срещу нас ще ви е най-голямата радост.Марешки няма никаква идея за развитие на Локомотив, той един пирон няма да забие на Лаута.Викахте и пишехте плакати срещу Коко, но той поне пооправи стадиона, купуваше някакви футболисти с които отборът се класира за Лига Европа,а с този няма как да постигнете нищо.
-3
 
 
Той отбора не иска те за Камбуров му говорят алооо.
+2
 
 
Истината е, че Марешки чака резултата от следващите избори! Ако ГЕРБ спечели, то трябва да ви купи, а ако дойде друг на власт, то дим да го няма. Той смята, че помага на обществото, а не на дадена общност. Христола е пример за всички и той трябва с неговата простотия да влезне в учебниците, за да няма такива селки тарикати никога повече. Успех на истинските локомотивци и бийте тези старозагорски лекета.
+7
 
 
ами няма да е лошо!!! Локомотив трябва да има Истински президент, а не като този Марешки! Знаем го какъв президент беше на Спартак Вн и хандбалната федерация! Трябва да се махне Марешки, защото трябва да се направи добра селекция! трябват 2-3 футболисти-лидери да водят отбора ( задължително един от тях трябва да е Мартин Камбуров! ) но явно марешки няма такова желание... Марешки-Вън !!!
+6
 
 
Собственици на Локомотив Пловдив сме тези които милеем и ходим на стадиона. Притежателя на акциите е временен управител, клуба го е имало преди него, ще го има и след него. Никой не може да ни го отнеме, така както Селския не успя да им отнеме Ботев. За радост на достойните ботевисти като нако, форевър, цветански, крисито, резона и макето а не лекето рамщайн.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 28.11.2012 г.
+6
 
 
Бе, за какво ти е .. И без това не си в час - гледай си там...водната топка. Тоя одит щях да го направя за 15-на дни - и то сам! Прави се на луд, тоя..
+2
 
 
Тука има тука нема тука има тука нема.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: