Марин Бакалов: Най-добре ще е всички да играем на стадион "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:50 / 28.02.2008
9233
"Най-добре ще е Община Пловдив да си вземе стадион Пловдив и да го модернизира. Така всички пловдивски клубове ще можем да играем там. На срещата ни в общината заместник-кметът Георги Шопов обясни, че се планира модернизиране, както на самия 60-хиляден стадион "Пловдив", така и на игрищата около него, които трябва да добият с изкуствена настилка и да се предоставят на школите. Реално Ботев в момента няма собствено игрище, където детско-шношеските формации на клуба да играят", обясни Марин Бакалов.

"Ако стадион "Пловдив" бъде модернизиран, това ще реши проблема не само на Ботев, но и на всички пловдивски клубове. Не е тайна, че процедурата за концесия трае дълго, а от догодина УЕФА затяга правилата и за българското първенство. Но този проблем седи пред всички български отбори, включително и грандовете Левски и ЦСКА. От държавните институции обещаха да съдействат", разясни изпълнителният директор на "жълто-черните". "Проблемът със стадион "Христо Ботев" е, че Община Пловдив трябва да си го вземе от военните. След това ще се стартира процецедура за отдаване на концесия. Другата седмица в присъствието на юрист ще се срещнем с представителите на всички спортни клубове, които обитават зали на стадион "Христо Ботев", за да ги изслушаме и чуем техните изисквания", завърши Бакалов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).