ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (21)
Вики Радева добави нова купа във витрината си, при дебюта на новия си треньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:00 / 01.10.2012Коментари (2)892
В родното село на Елин Пелин-Байлово, на 29 и 39 се проведе детски шахматен турнир в 7 кръга по щвейцарска система, като момчетата и момичетата бяха разделени в 2 групи-до 10 и до 14 г.

11-годишната Виктория Радева спечели надпреварата при 14 годишните момичета, като завърши с 6 т.-5 победи и 2 ремита. Втора остана Доника Шивачева/Тунджа Ямбол/ с 5 т., а трета -Василена Трайкова/ Себют Оряхово/.

Вики започна работа с нов треньор, което веднага се отрази положително на качеството й на игра, а въпрос на седмици е да смени и клубната си принадлежност.

Този турнир е от нова детска верига-Ян Бибиян и се организира от ШК Левски, като на всеки 2 седмици в София ще се правят турнири. Трябва да се отбележи отличната организация, като организаторите направиха подарък на всеки участник, сутринта изненадаха състезателите с домашно приготвена баница, а на обяд-с торта.Стана един чудесен празник.

Веднага след турнира Вики взе участие в шоушахматния спектакъл между София Изток и София Запад, като водещ на събитието бЕ шоумена Венци Мартинов.

Шахматното събитие се организира от Сердика Център София" и Шахматен клуб "Левски". Както и през 2011 година, отборите се формират на доброволен принцип. Състезателите от ИЗТОК и ЗАПАД играят мини-мачове - 2 партии с време 5 минути + 3 секунди за ход по системата на елиминирането. При равенство се играе 3-та партия, а при равенство в нея продължава играещият с черни фигури. Целта е да се излъчат по 8 състезатели от ИЗТОК и ЗАПАД, които в мач помежду си определят 8-те победители, за които са осигурени специални награди.

По силата на жребия Вики се падна да играе с втората дъска на България при жените-грм Адриана Николова и оказа много сериозна съпротива и само по-големия опит на Адриана й осигури победата.

Партия бе изгледана с интерес от Венци Мартинов, който с удоволствие се снима с Вики. Иначе срещата завърши 8:8. На откриването присъстваше и министърката на здравеопазването.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво,честито! Виждаше се,че се нуждае от по-добър и качествен треньор.
+1
 
 
Изключителен талант, дано го развие още повече!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Какво се случва в Ботев? Директор не отрече, че клубът ще напусне "Колежа"
С мисъл за финала: Ботев търси добър резултат в Кърджали
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: