От днес започва реконструкцията на басейн "Младост"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:17 / 01.08.2012
8526
От днес община Пловдив започва реконструкцията на басейн "Младост". Това заяви кметът на града Иван Тотев при оглед на клубния басейн, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Започваме с изолация на хидропокрива, изолация на стените на басейна, подмяна на топлоснабдяването и най-важното което е изграждане на климатична инсталация, която няма в басейна. По този начин тази влага, която е има няма да се задържа повече", обобщи кметът.

"Надявам се в сравнително краткия срок, който е поставил фирмата ще имаме едно сравнително добро съоръжение, което през септември месец да може да посрещне всички плувци", допълни Тотев.

Ремонтът на басейна ще бъде на стойност 250 000 лева, като по голяма част от сумата е за изграждането на климатична система с аспирация. Другата част е за хидроизолация и подмяна на прозорците с алуминиева дограма.

Градоначалникът също така сподели, че на 13 септември общинския съвет ще внесе предложение за стартиране процедури за концесия за изграждане на 50 метров открит басейн, тъй като в Пловдив няма такъв. 

Той също така заяви, че се надява да се намери сериозен инвеститор, за да може в Пловдив да има още едно прекрасно съоръжение.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).