"Канарчетата" пуснаха билетите за Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:36 / 22.05.2012
3411
Билетите за последния домакински мач на Ботев за сезона вече са в продажба, съобщава официалния сайт на "канарчетата". В него "жълто-черните" посрещат Сливен в заключителния кръг от първенството в Източната "Б" група в сряда от 18 часа в Брестник.

Билетите са на цена от 4 лева и вече се продават във фен-магазина на стадион "Христо Ботев". Два часа преди началото на срещата пропуските ще бъдат пуснати на касите на "Беркут".

Припомняме, че безплатно на стадиона ще бъдат допускани притежателите на карти за ВИП ложата, платени абонаментни карти и членове на Сдружение ФК "Ботев", като последните ще влизат с вече получените от фен-шопа специални билети.

Припомняме, че до края на сезона се спира свободния достъп за деца до 14 и хора над 70 години. Преференциите за хора в неравностойно положение остават и те ще продължат да ползват безплатен вход за мачовете на "жълто-черните".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).