ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев определи групата на Локо за Миньор - Дани Георгиев и Дяков отпаднаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:01 / 18.05.2012Коментари (33)5373
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив (Пд) Емил Велев определи група от 18 футболисти за утрешния шампионатен двубой срещу Миньор. Мачът започва в 16,30 часа и е последен за черно-белите на Лаута през този сезон. От разширения състав отпаднаха наказаният Юнес Бенжелюн, Танко Дяков, Даниел Георгиев и Христо Спасов.

Затова пък в представителния отбор отново бе включен юношата Христо Стамов. Заради непрестанния дъжд черно-белите решиха да пазят тревното покритие на официалния терен и тренираха на помощния, известен повече с прозвището Кошарата.

Веднага след заниманието отборът замина на режим в хотел "Империал".

Ето и пълната група от 18 футболисти за утрешния мач:

12. Иван Караджов, 1. Стоян Ставрев, 2. Джереми Родригес, 3. Валери Георгиев, 4. Михаил Венков, 25. Ангел Йошев, 15. Христо Стамов, 7. Йордан Тодоров, 10. Сержиньо, 11. Илиян Йорданов, 16. Христо Златински, 29. Драги Коцев, 44. Любомир Витанов, 87. Даксон Да Силва, 89. Станислав Маламов, 77. Здравко Лазаров, 19. Базил дьо Карвальо и 9. Любомир Цеков

Още по темата: общо новини по темата: 8
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В неделя всички на мача и след това ни остава последното превземане на Ловеч за този сезон!Искам да сме мобилизирани,въпреки че трудно ще бъдем пак 2000 души,но дано бъда опроверган.
-1
 
 
Ха-хааааа....нищо ново под слънцето....КЕНДЗАЛНИКА коментира ПЪРВИ и казва :"никакъв интерес в тази тема,защо ли"...!!!??? Ами, КЕНДЗАЛНИК ти си първият, който е чакал да излезе нещо за ЛОКОМОТИВ и веднага си се "ИЗХОДИЛ" по темата...!!! И ти си ДИПЛОМИРАН ИДИОТ, като Шамандурата, Крум и другите ЖЪЛТИ и ЖАЛКИ ОТРЕПКИ....!!!
+3
 
 
Няма какво да се тормозим.Лудогорец стане ли шампион-отиваме в Лига Европа.
+1
 
 
Без мрънкане и лиготии и всички да подкрепим отбора срещу орките,а после пак да си направим шоуто в Ловеч!Надявам се да не паднем духом и да бъдем още по-настървени за победа.
-4
 
 
Всички сме разочаровани, но едва ли някой ще спре да обича Локомотив като му мине. Смятам обаче, че трябва Велев да излезе и да обясни какво играхме на финала, защото това със сигурност не беше футбол. А последнидва мача бяха супер важни....
+1
 
 
Не се карайте бе,смешни сте.Нима подкрепяте любимия отбор само когато е в добра серия????Как очаквате да се съвземат от загубата с това Ви поведение?Лигльовции. ПОКАЖЕТЕ ЧЕ НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.МОЩНО УТРЕ ВСИЧКИ НА ЛАУТА ЗА ПОСЛЕДНИЯ НИ ДОМАКИНСКИ МАЧ ЗА СЕЗОНА.НЕКА ПОКАЖЕМ НА МОМЧЕТАТА ЧЕ СМЕ С ТЯХ И ВЯРВАМЕ В ТЯХ.
0
 
 
Жълтите шушумиги , като видяха черно-бялата инвазия в Бургас и полудяха. Нещастни чукундури !
-5
 
 
Това, че съм от Локомотив и 30г. съм обикалял България на всички стадиони, не значи че някакви бездушници, които играят по 2 - 3 г. в отбора и продават мачове като вчерашния финал, както и първия кръг с Локо сф и колко други още и аз трябва безрезервно да ги подкрепям и да им се кланям. Измислени контузии, безхаберен треньор и смени. Ами нали ако си играеш с титулярите и биеш Ботев Враца ставаш най малко четвърти. Просто се подиграха с толкова много хора.....
+4
 
 
За нас сезонът приключи успешно! Достигнахме максимума на възможностите си - финал за купата и в играта за УЕФА до последния кръг! Има отбори, които ни превъзхождат във всяко едно отношение, така че нека не бъдем максималисти! Никаква трагедия няма в това да загубиш от по-качествен отбор. Мисля, че дори надскочихме ръста си! Нека на предстоящия мач - последен домакински - подкрепим отбора ни, който се раздаде докрай!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: