ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби финала за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:59 / 16.05.2012Коментари (682)56581
В първите минути около 10 000 привърженици на "черно-белите" създадоха фантастична атмосфера на стадиона. Пиротехниката, която възпламениха, на няколко пъти прекъсна мача в началото.

"Черно-белите" започнаха по-добре срещата. През първите 20 минути бяха пълни господари на терена.

Това логично даде резултат. В 18-та минута минута, след разбъркване в наказателното, топката попадна в Даксон Да Силва, който с безпощаден удар реализира за 1:0.

До края на полувремето раздградчани изравниха играта, но не успяха да стигнат до чисти голови положения.

Второто полувреме започна изключително лошо за "черно-белите". Танко Дяков бе заменен

принудително и това създаде хаос в защитата на Локо. Футболистите на Лудогорец успяха да се възползват и на два пъти успяха да реализрат. Точен в 70-та и 80-та минута бе Марселиньо.

До края на срещата "смърфовете" не можаха да се отърсят от шока и да организират опасни атаки. Попречи им и неадекватния Станислав Тодоров. Съдията първото полувреме позволи на "орлите" да наритат Здравко Лазаров брутално, без да им покаже картон.

Затвори си очите и за симулациите на "зелените" след почивката, при опитите им да спечелят дузпа, а накрая накъса играта с измислени нарушения и не позволи на "черно-белите" да организират натиск.

 
Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За нас сезонът приключи успешно! Достигнахме максимума на възможностите си - финал за купата и в играта за УЕФА до последния кръг! Има отбори, които ни превъзхождат във всяко едно отношение, така че нека не бъдем максималисти! Никаква трагедия няма в това да загубиш от по-качествен отбор. Мисля, че дори надскочихме ръста си! Нека на предстоящия мач - последен домакински - подкрепим отбора ни, който се раздаде докрай!0366
-5
 
 
защо жълтата сволоч никога не може да събере 10 000 , дори и на домакински мач?
-1
 
 
оставете ги жалките подобия от кънчова поляна,в момента са се насрали от завист и това е манталитета на простия селянин,те няма да се променят,силни са тук в цъкането на минуси и да пишат плакати по на майките си гащите и да ги провисват по мостовете
0
 
 
Днес кмета на Бургас излезна с изявление, че благодари на феновете, че нямало ексцесии вчера и на органите на реда за организацията около мача и че Бургас е готов да приема и мачове от по-висок ранк. Гадно е за трошенето ама тежките емоции след загубата бяха доста, иначе нямаше да ги има, ако празнувахме на терена. Не искам да повярвам още,че не я взехме :( а сега вместо да се разцепваме някъде, ни остана да се насладим на кадрите от сектора, на който им показахме на всички кои са номер 1 в България. Тъжно е... целия турнир.. отстранихме големите , тея рецаци биха само Б групата и така да ни се изплъзни трофея...
0
 
 
Интересно защо Зума не даде и едно изказване след мача , нали беше сигурен за бронза и купата или Коко му е дал някой лев ,за да не каже някои истини.
-2
 
 
Жълти утайки,сега ви е О.К.,но сещатв ли се какво ви чака точно тука,ако не влезете!!???Ще ви разпорим едни неща от зад,жълтурци!!!
-3
 
 
Когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС!!! 1926 * Драги жълти приятелки питате къде е купата, аз питам къде сте Вие !
0
 
 
ами навсякъде по света има отрепки и завистници. Малко хора са достатъчно интелигентни да разберат, че не е важно Вуте да е зле, ами те да са добре. много селско и елементарно мислене, botev plovdiv 1912
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: