ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Лудогорец и Локо Пд са най-силните отбори в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:35 / 16.05.2012Коментари (3)3831
© Plovdiv24.bg
Заслужено Локомотив Пд и Лудогорец стигнаха до финала. Ако трябва да бъда точен - те играят най-приятния футбол в България. Стилът им ми допада. Залагат на офанзивна схема и не спират да атакуват. Така, че има какво да се види в мача. Лудогорец играе с многобройни пасове и обича да държи контрола над топката. От своя страна Локомотив също прави това, но не в толкова голяма степен. Очаквам сериозна битка и силен футбол. Трудно може да се прогнозира кой ще спечели купата, тъй като в един финал всичко е различно. Не можем да сравняваме този двубой с онзи в Пловдив, който разградчани загубиха с 0:1. През последните месеци двата тима доизпипаха стила си и подобриха някои елементи. Ивайло Петев успя да наложи много приятен и същевременно ефективен начин на игра. Мисля, че той няма да изневери на себе си, а напротив ще продължи да държи на него, защото е успешен. Емил Велев пък сериозно промени представянето на Локо Пд. Черно-белите подобриха всички фази на играта си. Просто неговото присъствие се забеляза осезаемо.

Смятам, че съдията Станислав Тодоров ще се справи. Дано играчите не се подадат на емоциите.
Трофеят дава престиж и самочувствие на притежателя си. Мисля, че дори Лудогорец да загуби, това няма да се отрази на представянето му в шампионата. Просто трябва да продължи да залага на футбола, който показва до сега. Ако наистина иска да се развива не трябва да спира дотук. Във футбола има победи и загуби. Затова, за да се научиш да печелиш рябва да се научиш да падаш.

Силната страна Лудогорец е колективът. Винаги съм твърдял, че когато го има на преден план изпъква най-ярката звезда - добрият футбол. В състава няма играчи, които да са над останалите.

В Локо Пд имат предимство, че могат да разчитат на Здравко Лазаров, който разполага с голяма класа и опит. Върху него ще падне сериозна тежест. Но ще бъде голяма грешка, ако отборът разчита само на него.

Време е за много голям мач, България е зажадняла за силен футбол. Лудогорец и Локомотив Пд показаха много хубави игри, а и че когато трябва могат да бъдат безпощадни. Ще има много феновете, а теренът в Бургас е отличен, което накланя везните още повече за това да се получи шоу.


Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.05.2012 г.
-1
 
 
Локо на коко са най-силният отбор в галактиката ! Какво е туй , само в България... ама хааа. Мъриньо ги е недооценил :-) :-) :-) :-)
+2
 
 
Реално погледнато в момента си е така. ЦСКА-то не са както предните години, нито пък никой от софийските отбори в момента.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: