Коко Динев: Ботев е смешно отборче, което няма място в "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
09:47 / 13.05.2012
7436
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев нарече вчерашния съперник на смърфовете - Ботев (Враца), смешно отборче, от което "А" група няма нужда.

"Гледахме да пестим сили и това ни изигра лоша шега. Лошото е, че в България не всичко е равнопоставено и ние се борим против всичко. Други отбори се разхождаха тук. Това са лоши неща. Най-правилното е групата да бъде намалена драстично, за да няма такива смешни отборчета като това тук. Няма феърплей, но каквото и да се случи ще играем в Европа", каза Коко Динев.

"Не ми се искаше да повярвам, че ни вкараха гол. Накрая се създаде тази еуфория в отбора на Ботев, имаха късмет и изравниха резултата. Нямам претенции към съдийството", сподели президентът на Локо, който добави, че очаква по-специално съдийство във финала за купата на България срещу Лудогорец, но си пожела реферите да го опровергаят.



Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).