ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо изпусна да се доближи до Европа, след като допусна гол в края във Враца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:55 / 12.05.2012Коментари (85)15361
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив Пловдив изпусна 2 точки във Враца след като допусна гол в даденото 4 минутно продължение от рефера Георги Йорданов, който даде 3 минути, а домакините вкараха изравнителния гол в 94 минута.

Това предизвика гнева на старши-треньора на пловдивчани Емил Велев, който веднага след мача остро нападна арбитъра и поиска обяснение за дългото продължение.

Ботев Враца започна по активно двубоя създаде няколко добри атака пред вратата на Стоян Ставрев, но без гол. Локо Пд постепенно се съвзе от натиска и в средата на полувремето Илиян Йорданов направи уникален пропуск. Базил дьо Карвальо отклони с глава центриране в пеналта на Ботев, топката попадна в Йорданов, който от няколко метра стреля силно във вратаря Веселин Цветковски.

След почивката врачани отново започнаха по уверено и първи стигнаха до положение за гол. В 55-ата минута Илия Илиев намери непокрития Станислав Валериев, но последният от границата на наказателното поле стреля високо над гредата.

В 63-ата минута пловдивчани излезеха напред в резултата след една чудесна контраатака. Базил дьо Карвальо овладя една топка в центъра след което изведе по крилота Драги Коцев, който нахлу в наказателното поле и центрира към Карвольо и нападателя с глава откри.

След попадението домакините продължиха да атакуват, но трудно стигаха до чисти ситуации. Локомотив пък се прибра в собствената си половина и рядко правеше дори контраатаки.

В даденото от рефера продължение Ботев успя да достигне до точката, която надали им е нужна. В 94-ата минута Иван Коконов изравни след ъглов удар и зарадва привържениците на стадион "Христо Ботев".

Така равенството лиши Локомотив Пд да си изкачи на 3-та позиция и да изпреварят Черноморец Бургас и Левски. Сега и трите отбора имат актив от 56 точки, а "черно-белите" позволиха на Левски да ги задмине и сега са на 5-та позиция.
Още по темата: общо новини по темата: 18
13.05.2012
13.05.2012
12.05.2012
12.05.2012
11.05.2012
11.05.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Някой ако иска да идва с кола към Бургас има 2 свободни места...
-5
 
 
Браво на Ко-ко ко-ко ко-ко конооооов.
0
 
 
Останаха само 700 билета. Утре отивайте и ги купувайте.
+2
 
 
споко ЛОКОМОТИВ е в лига европа,първо мача за купата имаме голям шанс,а в случеи че го изгубим лудогорец няма да испуснат цска в разград и така пак се класираме за лига европа....такаче всички в бургас и да покажем наи великата публика в България...
+4
 
 
Гледаме напред към финала. Все пак дори и да не го спечелим, при две победи в последните два мача, си гарантираме участие в ЛЕ. Жалко все пак, че пропиляхме всички шансове за третото място
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
Като гледах Лудогорец - Черноморец и като видях развитието на мача Ботев Вр - Локомотив Пд, изводът, който си направих е само един. Както бях писал и по-рано - фаворит на червено-зелено-синята мъгла (БФС) е Лудогорец. За да постигнеш нещо в българския футбол, трябва или да си столичен "гранд" или подлога на споменатата мъгла. Затова мачът в сряда за Локо е почти невъзможна мисия. Така че успех на финала ще е стократно по-сладък, защото ще е победа не само над отбор-еднодневка, а над една корумпирана институция. Стискам ви палци да донесете купата в Пловдив!
+5
 
 
Да сме живи и здрави напук на душманите, пък другото ще си дойде на мястото.Само Локо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: