Локо без 7 титуляри във Враца - 4 юноши запълниха групата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
13:20 / 11.05.2012
6559
Четирима юноши попаднаха в групата на Локомотив (Пд) за гостуването на Ботев (Враца) утре. В разширения състав от 18 футболисти треньорът Емил Велев включи абсолютните дебютанти Николай Николов и Николай Петков, както и връстниците им Христо Стамов и Борис Бисеров. Това се наложи заради отсъствието на доста основни футболисти.

По различни причини в Пловдив останаха Даксон Да Силва, Йордан Тодоров, Здравко Лазаров, Джереми Родригес, Христо Златински, Сержиньо и Христо Спасов.

"Черно-белите" отпътуваха днес по обед за Вършец, където ще отседнат на режим в хотел "Медикус". Също днес, но от 18 часа, е предвидена тренировка на терена в Берковица.

Ето и пълната група от 18 футболисти за мача във Враца:

Иван Караджов, Стоян Ставрев, Ангел Йошев, Юнес Бенжелюн, Михаил Венков, Танко Дяков, Борис Бисеров, Христо Стамов, Валери Георгиев, Любомир Витанов, Даниел Георгиев, Драги Коцев, Станислав Маламов, Николай Петков, Николай Николов, Илиян Йорданов, Базил дьо Карвальо и Любомир Цеков.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).