Цял отбор си тръгва от Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
11:05 / 11.05.2012
5310
Локомотив Пд е изправен пред опасността да изгуби голяма част от основните си футболисти през лятото. "7 дни спорт" научи, че звездите на "черно-белите" са с изтичащи договори, които до момента не са подновени. Сред тези, които стават свободни агенти след края на шампионата са Флориан Лучини, Джереми Родригес, Михаил Венков, Юнес Бенжелюн, Йордан Тодоров, Сержиньо, Базил дьо Карвальо, Здравко Лазаров, а вероятно и още един-двама.

От ръководството на клуба не пожелаха да разкрият бройката и имената на въпросните футболисти, чиито контракти изтичат през лятото. От Лаута обаче признаха, че към момента не са водени преговори с нито един от тези играчи. Основното, което ще изиграе роля за преподписване на договорите на повечето от тези футболисти ще е участието на Локомотив Пловдив в Лига Европа.

В момента черно-белите имат златния шанс да се завърнат в евротурнирите след 7-годишно прекъсване, след като се класираха за финала за Купата на България, където ще спорят за трофея срещу Лудогорец, а и заемат четвъртото място във временното класиране, което също осигурява участие в Европа. Ако пловдивчани изпуснат влака за евротурнирите, е възможно някои от футболистите с изтичащи договори да решат да потърсят късмета си другаде.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).