Левски стимулира Ботев (Враца) да отмъкне поне точка от Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
08:57 / 10.05.2012
3373
Отборът на Левски все още таят надежди за участие в Лига Европа. За целта "сините" умуват и върху схемата те стимулират отборите, които играят срещу преките им конкуренти.

За целта от "Герена" ще обещаят солидни премии на Ботев Враца, за да отмъкнат поне равенство от Локомотив в събота. Не е тайна, че шефовете на Левски и Ботев са в отлични взаимоотношения. Треньор на врачани е бившият асистент на Гонзо - Тони Здравков, а в тима е и халфа Лъчезар Балтанов, който беше преоtстъпен на Ботев до края на сезона.

На играчите на Локо Сф също ще им бъдат предложени сочни бонуси, за да се хвърлят на на Черноморец в Бургас. Двата отбора се срещат на 'Лазур" следващата седмица.

В същото време на "Герена" се надяват, че Лудогорец ще удари акулите в предстоящия кръг. Иначе, от Левски са убедени, че предвид лесната им програма, до края на първенството ще запишат 3 поредни победи и ще прибавят 9 точки към досегашния си актив от 53 пункта.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).