ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Домусчиев: Локо иска да накара рефера за финала да свири всяко спорно положение за тях
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:56 / 07.05.2012Коментари (14)4844
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че не одобрява отношението на Локомотив Пловдив, които са на път да бойкотират финала за Купата на България срещу Лудогорец заради рефера Станислав Тодоров. 

Босът на милионерите от Разград отсече, че тези неща, които пловдивчани правят ги правят нарочно, за да може да накарат рефера да свири всяко едно спорно положение в полза на тях.

"Те са доста по-напред в психологията на футбола. Тяхната цел е да накарат съдията всяко едно спорно отсъждане да свири за Локо Пд, за да не кажат след мача - вижте, ние ви казахме за съдията", заяви босът на Лудогорец.

"Не им прави чест, защото съдията не им отмени гола, а го направи страничният рефер. Не е сериозно да говорим, че сме в схема със съдията", продължи Домусчиев.

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Im selski and i know it !!!! Да те таковам в умната тиква, гледа ли повторението от онзи мач та говориш тея простотии за безпристрастно съдииство от тоя дебил???
+1
 
 
абе зализан смешко,видяхме ви и вас колко струвате на Лаута , палячо,не със съдии , ами и със Господ да идете в Бургас , с мъжка игра и себераздаване пак ще ви бием , кога дойдохте от миманса на футбола ,кога започнахте да адавате акъл и оценки
+9
 
 
Кире, ако беше малко по-хитър, щеше да подкрепиш Локо да сменят съдията. Тогава за спорните положения нямаше да се притесняваш.
+6
 
 
Домусчиев, това че си гадже с Гъргоров не те прави особено хитър, а селските тактики, които ти налива говеждият дует Сираков-Мърлю Стоилов са те превъзбудили..."Не бил виновен съдията, а страничният !" това само едно селско говЯдо може да измучи...! Нагли безочливи селтаци... и ние ще ви наритаме в Бургас, но не точно ние, а тези с чернобелите фанелки от Пловдив...от които ще ти изтрезнее селската стратегия !
+4
 
 
Мисля, че дойде времето, когато футболът у нас трябва да се промени и надеждата ми за това е в Стоичков, когото всички трябва да подкрепим! Ако искаме да гледаме истински футбол и хората да се върнат по стадионите трябва да се направят радикални промени в управлението на БФС, иначе ще продължим да си е караме така - всеки мач да се питаме уговорен ли е или не.То затова стадионите са празни.Затова и вчера на такъв важен мач не можахме да си напълним стадиона - една от причините е Гьоргьов ден, а другата, е че много хора се съмняваха в честността на мача и си останаха пред телевизорите.Колкото до мача за купата, Братя викам малко да се кротнем.Големите приказки и изхвърляния от типа:"Купата е наша" никога не са били присъщи за нас.Недейте щото Лудогорец са отбор! Не играем срещу някой треторазреден отбор. Нека говорим повече на терена, щото с такива балони по медиите се озлобява много другия отбор!!!
+7
 
 
Кирчо да си приказва каквото си иска. Локото да играе както с говедата (след 0:2), после нека философства за психологии и т.н. Очакваме да намачкате делиорманците. Успех!
+6
 
 
като толкова ревеш-сменете съдията!вас хем ви боли, хем ви сърби!ние казахме кратко,ясно и точно да се смени съдията!САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив!КУПАТА Е НАША!!!!!
+6
 
 
НОРМАЛНО Е ЛОКО ПД ДА ИСКАТ НОРМАЛЕН СЪДИЯ А НЕ ОТ СЕЛАТА НА рАЗГРАД.ВАЖНОТО Е САМО ЕДНО КУПАТА ДА Е В Пловдив.
+7
 
 
Тези от Лудогорец май взеха да пълнят гащите от сега ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: