Днес продължава разглеждането на офертите за стадион "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 08.11.2007
7897
Днес от 9.30 продължава обсъждането на офертите за концесията на стадион "Пловдив". Припомняме, че вчера бяха отворени документите на двамата кандидати. Това стана пред членовете на общинската комисия. На нея присъстваха и адвокати на двамата кандидати. За концесията на стадион "Пловдив" подадоха документи футболен клуб Локомотив (Пловдив) и Консорциум стадион "Пловдив", включващ четири фирми с представител известния лекоатлет Атанас Търев.

"Двамата кандидати са допуснати за участие в конкурса. Тепърва ще се разгледат и сравняват техните предложения", заяви главният инженер на община Пловдив Дичо Дафов. Според процедурата общинската комисия трябва да представи пред Общинския съвет аргументирано предложение, чия оферта е по-добра. На свой ред общинските съветници ще решат дали да я одобрат или отхвърлят.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).