ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лучини се завръща за Локо преди края на сезона, Спасов готов за Търговище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 17.04.2012Коментари (4)2852
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Локомотив Пловдив Флориан Лучини вероятно ще се завърне на терена преди приключването на сезона. През декември миналата година 31-годишният корсиканец претърпя операция на коляното във Франция.

От около 20 дни Лучини се готви индивидуално под ръководството на треньора по лека атлетика Васил Николов. Целта е бившият кондиционен треньор на черно-белите да ускори възстановяването на корсиканецa. Както е известно, именно след травмата на Лучини на Лаута възникна сериозна вратарска криза, която се разреши с привличането на Иван Караджов.

В същото време стана ясно, че нападателят Христо Спасов ще е на линия за гостуването на Светкавица в четвъртък. 23-годишният таран напусна с окървавено ляво коляно терена срещу Литекс миналата сряда, но травмата му не е сериозна и той вероятно отново ще води атаката на пловдивчани в Търговище. На Лаута все още не искат да прибързват с включването в игра на Базил дьо Карвальо.

За мача със Светкавица в тима се завръща изтърпелият наказанието си Валери Георгиев, а аут ще е санкционираният Даксон Да Силва. Много е вероятно в тима отново да има рокади, като Валери Георгиев може да застане до Юнес Бенжелюн в центъра на защитата. Срещу Литекс там се подвизаваше Ангел Йошев. Контузен продължава да бъде друг защитник - Танко Дяков.

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 13
20.04.2012
20.04.2012
20.04.2012
19.04.2012
19.04.2012
19.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Дано се съгласят,защото е много по-удобно за много фенове в сряда да пътуват до Стара Загора,а не чак до Бургас.Дано му дойде акъла на перучката!
+6
 
 
ЛОКО ИСКА ФИНАЛ В СТАРА ЗАГОРА. Черно-белите фенове обещават празник за футболния град на Берое. Фенклубът на Локомотив Пловдив се обърна към президентите на БФС и ПФЛ с призива предстоящия на 16-ти май финал за купата на страната да бъде домакинстват от градския стадион в Стара Загора.Запалянковците обещават пълен стадион и истински футболен празник за феновете на футбола в града. Ето и пълния текст на обръщението:ДоГ-н Борислав Михайловпрезидент на БФСГ-н Стефан Капраловпрезидент на ПФЛУважаеми господа,Ние, привържениците на Локомотив Пловдив Ви призоваваме да насрочите финала на турнира за купата на България на стадиона в Стара Загора. Върнете футбола на истинските фенове и напълнете поне веднъж стадиона! Превърнете този финал в празник за любимата игра. Един от най-футболните градове в България го заслужава! Обещаваме невероятна атмосфера и фиеста по трибуните и улиците по града на липите.САМО ЛОКО!
+15
 
 
Нищо лично, но Караджов ще е първи вратар!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Стана ясно защо Левски не успя да привлече свободния вече Динко Хоркаш
Хеттрик за Даниел Маджаров и два гола на Петър Андреев при разгром на "Лаута"
Ръководството на Локомотив с похвална инициатива преди Великден
Домакинските сблъсъци на Локо с Левски и ЦСКА-София са в почивни дни, ето програмата
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: