ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коце Видолов: Продължаваме да се борим, никой не бива да ни отписва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:27 / 11.04.2012Коментари (34)4093
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Костадин Видолов остана разочарован от играта на неговите възпитаници срещу Спартак (Варна).

"Изиграхме изключително слабо първо полувреме, което е недопустимо за отбор с нашите претенции. След почивката играта ни живна, но отново бе далеч от това, което искам. Не успяхме да повторим представянето от предишните два мача. Мисля, че и съдията повлия, защото имаше 100% дузпа срещу Йордан Христов, а и ни отмениха гол. Това обаче не бива да ни успокоява, защото трябва да търсим грешките в себе си. Ботев ще продължи да се бори за първите две места и никой не бива да ни отписва, докато имаме шансове", коментира Видолов след загубата във Варна, цитиран от клубния сайт на "жълто-черните".

Още по темата: общо новини по темата: 14
12.04.2012
12.04.2012
11.04.2012
11.04.2012
11.04.2012
10.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Влизаме в А, стига паника. ;)
+1
 
 
коце,ние не сме отбор по борба,че да се борим,май по-добре ще е да ги надиграваме? рано ти е оше за треньор,бате. първо завърши треньорска школа, после стажувай малко като помощник на някой треньор,но да не се казва бакалов,хубчев или радуканов и тогава евентуално,може би.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+3
 
 
Коце всичките цървули от прословутата селекция вънка защото тези за нищо не стават вземи си двама трима юноши да се обиграват и догодина с нова истинска селекция.И заплати само при победа.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.04.2012 г.
+8
 
 
Какво продължавате да се борите, бе Коцеее? Като във Варна ли? Просто прекратете участието си и си вземайте шапките! Всички! И футболисти и треньори и ръководство! Едни гагаузи ще ни бият два пъти, е*а.тии! Бе, тоя Цв.Василев нищо ли не вижда, нищо ли не знае? Как може да е такъв силен банкер, а да го подмятат тук разни смешковци??? Станахме за смях на цяла България! И аз съм за ново ръководство и за намиране на професионален екип, с лоби в съюза и с ясни правила, цели и ОТГОВОРНОСТИ! То сегашното - не се трае!
+7
 
 
Имам едно предложение- ръководството и футболистите да бъдат попитани следното- искат ли тази година да влизат в А група или само ни хвърлят прах в очите ? На мен лично вече ми писна от бездушие и непрофесионализъм !Абсолютно безобразие!
+8
 
 
Да ама мен не ме грее, че грешката е в нас! Защо беше допусната една и съща грешка в рамките на един сезон? Още през есента се видя, че без селекция няма да стане. Искам аз да разбера КОЙ подля вода на Радуканов и селекцията се превърна в жив та*ак. Некадърно ни е ръководството. От там трябва да се тръгне. Какво е това ръководство дето един мач или един съдия в най - важния момент не може да осигури. Дето се вика съдията да не ни подкрепя но да не ни и реже. Аз така и не разбрах къде видя вчера засадата. Най - разумно е в момента всички некадърници да бъдат извадени от отбора, да се вкарат юноши, които да се готвят за следващия сезон, и през лятото много добра селекция. А не да ми говорят, че в Б група нямало смисъл да се дават големи заплати понеже и с бабереците сме можели да влезем. Да ама не! Защото бабереците не са тъпи и много добре знаят, че влезем ли в А група те си заминават. Няма смисъл да се надяваме за баражи и тем подобни щуротии - ИЗЦЯЛО ПОДМЯНА НА ОТБОРА ЗАЕДНО С РЪКОВОДСТВОТО. Привличане на професионалисти от сорта на Н. Сираков и екипът му. Това е ключът за бараката.
+1
 
 
Правилно, Коце! Вярвам, че ще използваш добре дългата пауза по Великден и после пак ще газим!
+5
 
 
дано не си избаршат рацетесега с видолов.тои наистина е магиосник ама с таккива футболисти и ХУДИНИ да е пак нестава!!!качествени попалнениа и момчета от школата които милеиат за жалто черната идеиа, и дано стигнем поне до бараж!!!успех КОЦЕ
+6
 
 
Стига критики, имаме идеален шанс за второто място и се обзалагам ,че ще го вземем , а на баража ще се изсипим 7-8 хиляди и ще пометем ,,шоколадите,, или някой от макетата без проблем и така ще е по-сладко.Нормално е да има спад в играта след силен мач само след 3 дни почивка.Обичайте отбора и в трудни моменти и със сигурност скоро ,ще бъдем там където ни е мястото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: