Ботев изпусна да се доближи до лидера Етър след загуба във Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (127)
18:50 / 11.04.2012
20051
Отборът на Ботев Пловдив отстъпи с 0:1 при гостуването си на Спартак Варна в мач от 21-ия кръг на Източната "Б" група. По този начин "канарчетата" пропуснаха да се доближат до лидера Етър, след издънки на преките им конкуренти за промоция в "А" група. Единственото попадение в мача вкара Боян Илиев в 16-ата минута от дузпа.

Двубоят започна кошмарно за "жълто-черните", които само след четвърт час игра получиха гол. Негов автор бе Боян Илиев, който се разписа от 11-метров наказателен удар за нарушение на Радослав Бачев срещу играч на "соколите". След гола "канарчетата" се опитаха бързо да върнат попадението с натиск от своя страна, но така и не можаха до почивката да вкарат.

През втората част Ботев Пд излезе с нов облик на терена. Тотално доминираше над своя опонент и само след 6 минути игра съсдадоха най-опасното положение пред вратаря на Спартак. Йордан Христов нахлу по крилото и финтира двама бранители, след което центрира в наказателното поле, но Димо Атанасов се размина с коженото кълбо. В 70-ата минута Деян Христов възстанови равенството на стадион "Спартак", но голът му бе отменен от рефера заради засада.

След тази загуба Ботев Пловдив остава та 4-та позиция с 33 точки и вече е на 7 от лидера Етър, и на 3 от втория Нефтохимик.

Състав на Ботев Пд: Иванов, Ив. Димитров, Н. Димитров, Рахов, Бонев, Бачев, Й. Христов, Неделев (52' Манчев), Огнянов (68' П. Атанасов), Д. Атанасов, Д. Христов.


Виж коментарите (127)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).