Прекратяват договора за басейн "Младост", общински служители ще го управляват

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:51 / 09.04.2012
3130
Предложение за прекратяване на договора с наемателя на басейн "Младост " ще внесе в извънреден порядък за предстоящата сесия на ОбС кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Градоначалникът допълни, че във връзка с това се предвижда увеличаване числеността на структурата на едно от общинските предприятия с няколко щатни бройки.

"8 общински служители ще управляват басейна. Те ще са спасители, медицински лица, ръководител и служители за почистване", поясни още Тотев. 

Той разказа, че вече са проведени срещи от страна на общината с председателя на Федерацията по плуване, както и с директора на Спортното училище в Пловдив. 

"Оттук нататък ще имаме ясни и регламентирани отношения с наемателите. Ще бъдат изготвени годишни договори, с които ще се заплаща всяко ползване на басейна, който ще работи без почивен ден, а през април ще бъде обявена и процедура за отдаване под наем и на откритото водно съоръжение", категоричен беше кметът. 

Стартира и описване на необходимите ремонти, а до 15 дни най-късно ще бъде изготвена и количествено-стойностната сметка за това. 

Стана ясно още, че една част от 100-те хил. лв. за годишна поддръжка на спортните бази в града, ще бъде пренасочена за реконструкцията на басейна.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).