ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Векта и Локо направиха драматично 3:3
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:07 / 01.04.2012Коментари (3)1489
© Lportala.net
Векта и Локомотив изиграха истинско пловдивско дерби, поне като заряд, в първенството на елитна юношеска група днес следобед. Двата черно-бели отбора на Пловдив завършиха драматично с резултат 3:3, макар и за футболистите на Стойчо Драмов футболът да си бе взел почивен ден.

По-неприятното обаче се случи след последния съдийски сигнал на рефера Владимир Овчаров. Въпреки че изгони двама от футболистите на Векта и даде дузпа за локомотивци в последните минути, която бе изпусната от вратаря Георги Гешев, играчите с емблемата на Локомотив на гърдите си влязоха в ролята на гамени. Резултатът от вандалските им прояви бе счупена резервна скамейка за гости и потрошена мивка в съблекалнята на същите. Освен санкциите, които Локомотив като клуб би трябвало да понесе от БФС, виновниците за петното върху черно-бялото райе, също трябва да получат адекватни наказания.

Иначе срещата започна повече от прекрасно за гостите от Локомотив. До 21-вата минута те водеха в резултата с 0:2 с головете на Деян Славов и Боян Цайкин, докато на отсрещната врата Антон Кюлюнков пропусна да вкара гол за домакините. Те натиснаха своя съперник и след нов пропуск на Кюлюнков в 36-ата минута, 120 секунди по-късно Марин Маринков изпълни перфектно пряк свободен удар, при който вратарят Георги Гешев не помръдна.

След почивката Заприн Симеонов за малко не изравни резултата след като с глава прати топката в аут след центриране от фаул в наказателното поле. В 63-ата минута, гостите взеха глътка въздух и върнаха двата си гола аванс след отличен пробив отдясно на Айкут Анъков и още по-добър завършващ удар в мрежата на Кристиян Кощаров. Играчите на Векта не се отказаха и след 240 секунди върнаха интригата след нова дрямка в защитата на Локомотив, от която Александър Димитров се възползва за 2:3. Реферът Овчаров изгони Петър Маричанов за удар без топка минута по-късно, което поне на теория трябваше да помогне за футболистите на Стойчо Драмов. В 75-ата минута резервата Атанас Стоев можеше да сложи точка на спора, но от 5-6 метра стреля в страничната греда на противника. Три минути преди края домакините стигнаха до заслужен изравнителен гол, след два последователни удара от далеч на Росен Колев, първият в стената след пряк свободен удар, а вторият - в мрежата на Гешев. Драмата бе пълна в последната 80-та минута, когато съдията Овчаров посочи бялата точка в полето на домакините, а Венцислав Стаменов пое към съблекалнята преждевременно с второ официално предупреждение. Щатният изпълнител на дузпи, вратарят Георги Гешев обаче, се превърна в антигерой за своите и потърси прилика между себе си и капитана на мъжете Здравко Лазаров и изпълнението му от 11 метра на стадиона в столичния квартал "Надежда". В крайна сметка последния съдийски сигнал фиксира заслуженото 3:3, но почитателите на триизмерното кино потърсиха вината другаде, вместо у себе си и посрамиха Локомотив.

Източник: Lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Постъпката си е грозна и сега е редно родителите на тези гамени да платят,а ръководсвото да го накаже и да пропуснат няколко мача.А на Мотора под мен ще му кажа,че каквито и мангали да му са в акъла,никъде няма показана юношеска формация на Локомотив да играе кючеци на тераса след победа в мач.Явно Кондьо е вдъхновявал тогава канарчетата за следащия мач,дори Сашо Диков показа тогава кадрите.И бих искал да дойдеш някой път на Лаута на мач и да преброиш мангалите,защото мен ме боли оная работа,че в циганската махала се радват на Локомотив,а ти с твоя коментар обиждаш много хора,които дават мило и драго да има футбол в Пловдив и подкрепа за местните отбори.
+1
 
 
Малките локомангали са достойни последователи на по-големите си събратя роми и нарко-отрепки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Един от най-великите в Локомотив празнува! Честито на вечно усмихнатия Георги Василев!
Нов огромен фенски залп срещу Крушарски
Фенове на Локо към Крушарски: Всеки ден ни посрамвате, край на лъжите и цирковете!
ПФК Локомотив с официално съобщение за Мичи Нтело
Фенове на Локомотив: Поздравления, момчета!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: