ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Магьосника извежда "канарчетата" на първа тренировка днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:05 / 26.03.2012Коментари (48)7216
© Plovdiv24.bg
Костадин Видолов ще изведе днес Ботев Пловдив на първа тренировка. Магьосника ще проведе днешното занимание в с. Оризари от 17,30 часа. 

Както е известно ръководството на "канарчетата" гласува доверие на младия специалист за заместник на Милен Радуканов. Видолов ще използва лиценза на Марин Бакалов да води "жълто-черните" от треньорската скамейка. 

Припомняме ви, че тази сряда от 11,30 часа ще бъде теглен жребия за последната третина в двете "Б" групи. 

Отборите завършили втората третина до 4-то място включително ще имат с един домакински двубой повече от тимовете заели местата от 5-то до 10-то.

Двубоите от третия дял на шампионата се подновяват на 1 април.


Още по темата: общо новини по темата: 31
28.03.2012
28.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Успех Коце.Върни ни радостта от играта и успехите сами ще дойдат.Когато има лоялност между ръководство,футболисти и фенове трибуните ще бъдат пълни.Ти си човека.
+2
 
 
Ако ВИдолов направи чудото и ни вкара в А група ще заслужи паметник до този на Христо Ботев пред входа на бъдещия нов стадион!!
+6
 
 
успех коце!!! дано да можеш да надaхаш вси4ки игра4и да се раздадат на максимум за отбора и публика в останалите ма4ове. да сглобиш един боeспособен отбор за влизане в А група.ботев 1912 завинаги
+10
 
 
Какво му пречеше на Радукана поне в един от мачовете които водеше да пробва А.Амбарцумян И.Димитров Н.Домакинов Н.Димитров Е.Аргиров Т.Неделев А.Александров М.Огнянов Д.Атанасов Й.Христов(П.Атанасов) Н.Курдов! Не мислите ли,че този отбор би влезнал в А група! А като прибавим към него Г.Какалов Т.Тимонов К.Кръстев И.Юсеинов мисля че всичко се нарежда,такаче проблема е точно в ръководство и трениори!Ще видите,че Коцето ще излезе точно с този отбор в парвия мач отбора ще се раздаде и ще смачкаме противника!
+9
 
 
Бях се зарекъл да не ходя на следващите мачове въпреки,че подкрепях отбора в почти всички досегашни мачове,но сега мисля че всички трябва да сме на стдиона и да викаме за Коцето! Незнам дали има потенциал,но с мачовете кото е водил до момента показва,че я разбира повече тази игра от прехвалените Хубчеев и Радуканов!
+13
 
 
Коце пожелавам ти успех и догодина А-група,на бакала му използвай само лиценза и НИЩО друго,ако много се меси изчезвай че накрая ти ще опереш пешкира.
Аз съм потомствен пловдивчанин Аз съм потомствен Ботевист Аз не търпя ограничения Аз не търпя цензура Аз силно любя и мразя Аз не желая да съм част от вас Аз съм свободния Ботев И ще ви кажа едно: Ебете си майката, нещастници, аз нямам нужда от вас
на 26.03.2012 г.
+15
 
 
Видолов до края!!!!!Това е истината за Ботев!!!!Той разбира играта,ботевист е и работи с душа!!!!!1
+13
 
 
Само дует Видолов-Бакалов може да изведе Ботев напред,защото и двамата са добри Човеци,с чисти ботевиски сърца,милеещи за отбора, а и футбола го разбират много,напред мой Ботев!
+16
 
 
В край на краищата май не беше нужно да се правият каквито и да било рокади преди началото на сезона в Б група. Пак Коцето е треньор само където тези футболисти не ги е селектирал той! Дано да успее да спаси сезона, но дори и да не го направи той ще е човека с най-малка вина. За мен бъдещето е в него, но трябва сам да си подбере екипа. Успех и Любовта към Ботев Пловдив, никога не ще умре...
+13
 
 
Успех Коце,горе главата,нищо не е загубено!Вярваме в теб!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: