ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо: Няма да позволя на никой да си измива с мен ръцете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:59 / 23.03.2012Коментари (33)7972
© Plovdiv24.bg
Футболистът номер едно на България за 1999 година Александър Александров заяви, че няма да позволи на никой да си измива ръцете с него за неуспехите в Ботев Пловдив.

"Какво да направя като не съм в групата? Да седна да плача ли? Аз съм футболист и ако ме включат в състава ще играя, ако пък не - няма. Може пък другия мач да играя. Явно съм слаб и има по-добри футболисти от мен. Само не искам да ме замесват в интриги. Бил съм тровил обстановката в отбора заедно с Курдов и Домакинов. И как по точно я тровя, че не ми е ясно?

Няма да позволя на никой да си измива с мен ръцете за неуспехите. Няма никакъв проблем. Нали взимат високи заплати, нека си носят отговорност. Дойдох в Ботев Пловдив за да помогна, а не за пари. Отдавна съм си оправил живота и мога още в този момент да спра да играя. В същото време ако някои хора тепърва са решили да си оправят живота, това си е техен проблем.

Нека да го правят, но пак казвам - само да не ме замесват в интриги. Въпреки всичко съм свикнал около мен винаги да има напрежение. До някъде е нормално, тъй като съм най-известният футболист на Ботев. Все пак от всички момчета, аз съм играл най-голям футбол", заяви Кривия, цитиран от Sportal.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 31
28.03.2012
28.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.03.2012 г.
-1
 
 
Кривият е свършил за футбола. Привличането му в отбора е една от многото грешки на селекцията...
+5
 
 
Не знам защо има хора от нашата агитка ,които проявяват неуважение към него първо се замислете ,че той не е за Ботев ,но играе по нахъсано и на най-високо ниво от абсолютно целия отбор.А и както той казва в началото като дойде при нас и сега го повтаря че е тук да помогне и аз виждам ,че когато има възможност го прави ,но естествено имаме толкова други кирливи ризи ,а ние гледаме най-бялата в случая .....
+3
 
 
Саше, на стари лаври не върви, баце! Първо си виж КПД-то и вземи да свериш колко процента от пасовете ти са точни. може и да имаш хъс, ама уменията ти убягват все повече и повече...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Сашо играе с най- голям хъс от другите бездарници!
+15
 
 
Напълно си прав, Сашо! От къв зор ще им мълчиш? Аз като фен на Ботев те подкрепям!
+14
 
 
Нямам претенции да съм футболен "спец"но.....най-опастния нападател на "Етър"е Тодор Колев- висок ,мощен център- нападател който трябва да бъде "пазен от опитен снажен централен защитник!Аз по-подходящ за тази задача от Николай Домакинов не виждам/няма го в групата/.В центъра най- опитния е Сашо Александров/няма го в групата/.Повече не ми се коментира,дано да съм лош пророк!
+18
 
 
Междуградски автобуси - разписания Тръгва АГ Велико Търново 14.00ч. Пристига АГ Видин 20.00ч.
+15
 
 
Защо тея работи Радуканов не ги правише като беше в ЦСКА с вадене на юношите на клуба и хора които знаят какво е да носиш фланелката на Ботев и да защитаваш емблемата на клуба отговора е ясен защото щеше да е пътник веднага.Да но в Пловдив никой не е длъжен да търпи личностните му интереси пред професионалнилните такива още повече че резултата от тея негови действия е нулев.Този човек много бързо се помисли за голям тренъор но фактите показват че той е с 8 месечен стаж на тая длъжност като успехите са му една победа над Левски и ако не се лъжа Купа на България.И въпреки звездната селекция която той направи този отбор в момента няма нищо общо с Ботев нито изграден стил на игра нито според мен добра организация въпреки пълния картбланш който му бяха дали от клуба.Според мен трябва да се дава шанс един тренъор да работи повече време в един клуб но за времето прекарано в Пловдив Радуканов не направи нищо положително даже мое мнение е че при Хубчев отбора играеще много по добро затова най логичното нещо е той да си тръгне от клуба защото Ботев не е училище за никой,а е клуб с история с който всички в България са се съобразявали.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: