ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наско Курдов си призна: Не се разбирам с Радуканов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:07 / 23.03.2012Коментари (33)6659
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Ботев Пловдив Атанас Курдов призна, че не се разбира с треньора на "канарчетата" Милен Радуканов. Бившият старши-треньор на ЦСКА остави отново извън групата голмайстора на "жълто-черните" за предстоящия мач с Етър. Освен Курдов за мача с "болярите" отпаднаха и Александър Александров и Николай Домакинов.

"Вярно е, че останах извън групата за мача с Етър. Същото се отнася и за Сашо Александров и Николай Домакинов. Какво да ви кажа? Радуканов си пуска неговите хора. Това е решение на треньора. Той си носи отговорност за действията и постъпките. Лошото е, че по този начин ми спира развитието, но аз ще продължа да се боря. Не се разбирам с Радуканов, това е факт. Цял Пловдив пита защо не играя, а аз не знам какво да кажа. Едно нещо обаче трябва да бъде ясно - искам да помогна на Ботев да изпълни своите цели. Публиката на този отбор е най-великата в България", заяви Курдов, цитиран от Sportal.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 31
28.03.2012
28.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ей Курдовски,не пита цял Пловдив.Не си мисли,че на някой му пука защо не играеш.Пък ти си един играч ,малеее.Аз примерно не питам и не ме интересуваш,баща ти още по-малко.Успех на Ботев без теб.
+2
 
 
от както сам фен на футбола ботев не имал толкова трагичен нападетел като теб женчо.дори като ги биехме в дербитата не бяха такива жалкари като теб комплексар и интригант това си ти и по добре ботев да се отърве от теб.нали каза че ги качваш на к.. а после се върна нали си играч що не остава в лудогорец щот си жена и в леверкузен беше същия търкаше пейките и нямаше един гол това си ти абсолютен аусайдер
+14
 
 
Мом4ета този влах е голям инат и трябва да си ходи веднага .На контролата с Етрополе видя кой е титулярния състав през 2 полувреме +Неделев и 1 2 и това е но той продължава да пуска бездарниците който докара затова вън със цялото спортно техни4еско ръководсво такъв отбор си имахме и при селския.
+1
 
 
Имам един съвет към Курдов: ако имаш проблем с Радуканов, седнете с него, в присъствието на хора от ръководството (Бакалов например) и се разберете. Струва ми се че и двамата сте професионалисти и може да изгадите каквито проблеми имате.
+11
 
 
"И я че изокам некой ден!" - имаше такъв разказ на Чудомир! Наско е талант и трябва да играе! Ще ви посоча няколко имена на футболни специалисти, които лично пред мен са казали, че много го харесват като централен нападател: Бат Иван Глухчев, бившият съдия Харизанов, Георги Славков - Бенкса, Неделчо Матушев, Бат Видин Апостолов, Чико, Георги Василев-Гочо и още много други. Вие тук може да си казвате личното мнение, но мнението на хората от футбола повече натежава!
+10
 
 
Ботев не училище за никой над всичко в клуба седи емблемата Радуканов не го разбра това и е време да си ходи
+7
 
 
Радуканов е пътник и това трябва да е ясно на всички, но ако има ръководство на място, то Наско Курдов ще бъде глобен за изказванията си.
+10
 
 
Радуканчо не подлежи на коментар. Това че окепази отбора е безспорно.... но нека се замислим - нужно ли е въобще футболиста да "СЕ РАЗБИРА" с треньора или просто трябва да изпълнява???
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: