ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев дават последен шанс на Радуканов срещу Етър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:53 / 22.03.2012Коментари (61)8997
© Plovdiv24.bg
На проведената среща вчера между феновете на Ботев Пловдив и ръководството на тима на стадион "Христо Ботев" стана ясно, че при провал на старши-треньора на "канарчетата" Милен Радуканов срещу Етър ще бъде отстранен от поста си, научи репортер на Plovdiv24.bg.

На срещата на Колежа феновете категорично са заявили, че не са съгласни със случващото се в първия отбор и че дават последен шанс на БГ Моуриньо срещу "болярите".

Радуканов обаче бе лаконичен: "Има си ръководство, което решава тези неща!"

Мачът е в събота от 15,30 часа във Велико Търново.

Още по темата: общо новини по темата: 31
28.03.2012
28.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
дали му последен шанс на радуканов,но неговия последен шанс отнема последния шанс на ботев. защо радуканов не даде на ботев последения шанс,който е този мач и не се оттегли с достойнство за да си дойде всичко на мястото?
+2
 
 
Все си мисля че футболистите ще му направят бойкот и ще загубим в Търново.Ако загубим да не се качва изобщо в рейса и да не минава на юг от Стара планина.
+3
 
 
Последен шанс ,колко да е последен то от 10 мача всичко е в г...
+5
 
 
Неделчо Матушев: Категорично опровергавам че ще поема Ботев /Пловдив/. "Понеже съм бивш наставник на Локо (Пд), някои журналисти са си помислили, че ще изплетат голямата интрига като ме "пратят" в Ботев. Моля ви, изкарайте ме от тази история. Това, че Коце Костадинов е проговарял с мен е крайно нелепо, злепоставят ме с този въпрос. И Ботев и Поморие имаме важни мачове, и не е нужно нагнетяване на напрежение в този момент с евтини спекулации", заяви Матушев
на 22.03.2012 г.
+5
 
 
Всички,се опитват,да върнат публиката,а ния сия гоним ......А СЕГА ДЕ?
+3
 
 
Позволих си да копирам мнението на един цесекар, защото има много истина в него. Мнението е от друг форум. Ето го: - Пичове вземете се успокойте малко. Браво за всичко което правите и че си пълните стадиона, но ултиматумите ви вече са раздразнили човекът с парите и в София хората около него говорят, че май си е вкарал таралеж в гащите и.... Имате високи цели и като не се получават ръководството ви със сигурност само ще изгони виновните. Вашата работа е да си подкрепяте отбора, а в случая за половин сезон публиката ви скача на трети треньор и даже и футболисти май гонихте... На път сте да изгоните и най-желаният собственик на отбор. Няма такъв филм като вашия и е време някой да ви каже как изглеждат нещата отстрани преди да си останете с парите от членския внос пак само... Успокойте се вие сте с най обещаващо бъдеще и сте на път да се преебете сами :!:
-3
 
 
Заглавието доста добре обрсува безумието, в което Ботев се намира. Фенове дават последен шанс на треньор! Фенове колят и бесят във всеки нормален клуб по света, сменят и назначават тренери (Радукана ще е третия за 1 година при нас) абе супер просто
+8
 
 
Мисля 4е на Василев може да му писне тези мишоци да го е*ават и да си вдигне багажа затова трябва да искаме ли4на среща с него за да разберем каква е истината и знае ли какво става в клуба какви пари са му от4етени за селекция . Защото в4ера Радуканов каза 4е са дадени само 40000лв за Ицо бабунката а през паузата пред медийте друго говореха.
на 22.03.2012 г.
+16
 
 
не съм от ботев но ви пожелавам от тук насетне само да мачкате бе прошка и тоя картоф селски да си го пратите в софия да влезнете в А група да има дербита каквито никога до сега и да се подкрепяме пловдивските отбори ! успех
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев с контузия, връща се в игра следващия месец
Бултрасите се надъхват: Тръпката се покачва, напрежението расте!
"Битката за Тракия" в зонален финал при ветераните
Легенда на Ботев: Очаквам да сме на финал за Купата!
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: