ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пуска билетите за мача с Етър в сряда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:29 / 20.03.2012Коментари (22)5838
© Plovdiv24.bg
Билети за мача Етър - Ботев ще бъдат пуснати във фен-магазина на стадион "Христо Ботев", съобщава официалният сайт на тима. Двубоят от 18-ия кръг е последен от втория етап на първенството, а след него ще бъде теглен жребият, който ще определи реда на срещите и домакинствата от заключителния трети тур.

Мачът във Велико Търново е поредният с огромно значение за "жълто-черните", тъй като преди него футболистите на Милен Радуканов изостават на 6 точки от водачите Етър и Любимец. При успех на стадион "Ивайло" Ботев ще върне позициите си в оспорваната битка за върха в класирането.

Във фен-шопа на "Колежа" ще бъдат пуснати 200 билета на цена от 4 лева. Срещу сумата от 10 лева, включваща билет и пътни, клубът организира и екскурзия за желаещите да подкрепят отбора в дербито на Изтока.

Билетите се очакват в сряда следобед, като веднага след пристигането им в Пловдив започва и тяхната разпродажба. Пропуски за "жълто-черните" фенове ще има и на касите във Велико Търново на същата цена. Записванията за екскурзията продължават до петък на обед.

Срещата Етър - Ботев е в събота от 15.30 часа на стадион "Ивайло".

Още по темата: общо новини по темата: 31
28.03.2012
28.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 20.03.2012 г.
+7
 
 
Мдаа тоя мач наистина е решителен и това не е клише. Ако не го спечелим то шанса да изпаднем пред този да се класираме ще е значително по-голям.
+15
 
 
Може би най важния мач който играем от много години, е този в събота.Нека подкрепим БОТЕВ , защото БОТЕВ това е клуба и ние, а не тези които в момента се опитват да играят футбол.
+7
 
 
Отиваме бе! Времето е прекрасно за една разходка до старата Столица и разглеждане на Царевец!!! И като вземем и 3-те точки.... по хубав Уикенд от този..... здраве му кажи! ;) Напред Канари! Нека измием срама с една добра игра и убедителна победа!!!
+15
 
 
Дано да сме повече в старата столица и да подкрепим отбора в това важно дерби . ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ Пловдив НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ ЗАЕДНО ДОРИ ВЪВ АДА НИЕ ТЕ СЛЕДВАМЕ !!!
+5
 
 
200 билета 4 рейса означава ли това че билетите са само за тези с рейсовете.в смисъл да не ходят напразно до стадиона тези с колите
+7
 
 
Който иска да ходи, аз повече ядове не ща да бера. Почивните дни са дадени човек да се зареди с някаква положителна емоция все пак, мен това ходене по мъките дето някои го наричат "игра" на нашите ме изнервя.
+21
 
 
Успех канари трябва да биете Етър за да помогнете на нас и на самите себе си!
+26
 
 
Там сме! Дано ги бием и да се върнем в битката на Изтока!
+24
 
 
радуканов ако мъж да каже за какво изгони ботевисти и пловдивчани като арфата байрата и гаджалов и също така замрази армандо домакинов сашо манчев и най -вече курдов САМО БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: