Ботев не успя да победи аутсайдера Несебър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (252)
17:22 / 18.03.2012
29379
Отборът на Ботев Пловдив направи грешна стъпка в борбата за атакуване на "А" група, след като не можа да победи аутсайдера Несебър, завършвайки 1:1 на стадион "Беркут" в Брестник.

Възпитаниците на Милен Радуканов показаха две лица през двете полувремена. През първата част "канарчетата" тотално доминираха над своя опонент, който се прибра в своята половина и дебнеше домакините на контра. В една от многото си атака "жълто-черните" поведоха в 25-ата минута, когато след едно центриране стража на "делфините" Илия Николов сбърка, от което нападателя на Ботев Пд Деян Христов се възползва и откри резултата.

След почивката пловдивчани излязоха със съвсем различен облик на терена и заслужено получиха гол в своята врата. Четвърт час преди края на срещата, след едно заучено положение от фаул Несебър изравниха. Едва след като получиха гол "жълто-черните" започнаха да играят и създадоха няколко атаки пред вратата на Несебър, но така и не стигнаха до попедно попадение. Така двата отбора си разделиха по точка, която по никакъв начин не удовлетворява Ботев Пд за борбата си за спечелване на промоция за "А" група.

С тази точка Ботев Пловдив заема 6-та позиция с актив от 26 точки и вече изостава на 6 от лидера Любимец.


Виж коментарите (252)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).