Ботев с официално изявление към своите фенове по повод мачовете в Брестник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (105)
17:45 / 15.03.2012
16937
Ръководството на Ботев Пловдив излезе с официално изявление към своите привърженици по повод домакинските мачове на "жълто-черните", които ще се играят на стадион "Беркут" в с. Брестник, съобщава официалният сайт на клуба.

Предлагаме ви цялото изявление без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

Заради предстоящия ремонт на стадион "Христо Ботев", домакинските мачове на "Ботев" до края на сезона ще се играят в с. Брестник. Поради ограничения капацитет, липсата на достатъчно паркоместа и разстоянието до стадион "Беркут", ръководството на клуба се принуждава да въведе следната организация за привържениците на отбора:

1. За футболната среща между отборите на "Ботев" и "Несебър" ще бъдат отпечатани само 2000 билета. Те ще се продават във фен-магазина на стадион "Христо Ботев" от 14.00 часа на 15 март (четвъртък) до 14.30 часа в деня на мача - 18 март (неделя).

2. Клубът ще осигури 4 автобуса, които да превозят желаещите до стадион "Беркут". Автобусите ще направят по два курса до Брестник, като часовете на тръгване от стадион "Христо Ботев" са съответно 14.10 и 14.45. Връщането след края на срещата ще се извършва по същия начин.

3. За домакинските мачове на "Ботев" на стадион "Беркут" се спират:


- безплатният вход за деца до 14 г. и хората над 70 г.


- билетите, разпространявани от Община Пловдив

4. За срещите на стадион "Беркут" ще важат картите за ВИП - ложа. За членовете на Сдружение ФК "Ботев" и притежателите на ПЛАТЕНИ абонаментни карти клубът ще осигури безплатни билети за всички домакински мачове до края на сезона. Те ще бъдат на разположение във фен-магазина на стадион "Христо Ботев" от 16 март (петък).



Виж коментарите (105)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).