ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кавдански: Благодаря на феновете, които ме приеха в тяхното семейство, наречено Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:28 / 13.12.2011Коментари (12)4034
© Plovdiv24.bg
Мартин Кавдански разтрогна с Локомотив Пловдив по взаимно съгласие и даде интервю за Gong.bg, в което той говори за семейството "Локомотив" за благодарностите му към собственика на тима, към старши треньора и най- вече към феновете на тима, които са го приели радушно на Лаута. Мартин сподели ,че остава с най- добри чувства към всички от Локомотив, с които е работил.

"Днес разтрогнах с Локо Пд по взаимно съгласие, потвърди новината Мартин Кавдански. Решението ми не бе плод на емоции. Просто го обмислях дълго време. Разговарях със собственика Константин Динев и му благодаря за проявеното от него разбиране- да прекратя договора, от който имаше още време до изтичането му. Просто той направи жест към мен. Затова едно голямо "Благодаря!" от мен към него. Господин Динев много милее за клуба и иска винаги отбора да побеждава. Само за 5 минути се разбрахме. Той ми заяви,че за него най- важното е моето развитие и няма да ме спира. Аз съм роден 1987 година и още съм млад. Играл съм две години в чужбина и искам пак там да играя. На този етап нямам отбор, засега почивам. Готов съм да изслушам всички предложения към мен."

Веднага с напускането на Мартин се заговори,че едва ли не Емил Велев го е освободил, сред катобил направил същото с футболиста и в Славия, преди да отиде в Локо Пд. Ето истината от Мартин:

"Разговарях с Емил Велев и той ме разбра, заяви Мартин. Няма нищо вярно, че Велев ме гони, както е лъжа, че ме е изгонил преди време от Славия. Там въобще двамата не се засякохме. Велев дори говори с президента да мога да се разделя с клуба по взаимно съгласие. Благодаря му."

Най- емоционален при благодарностите Мартин Кавдански бе към "черно- белите" привърженици.

"Голямата ми благодарност е и към феновете, които ме приеха в тяхното семейство, наречено "Локомотив Пловдив", искрен бе Кавдански. Когато дойдох тук в Пловдив наистина бях впечатлен и това ми направи голямо внимание, че всички на Лаута са като едно голямо и задружно семейство. Това го няма никъде другаде, където съм бил. Подкрепата на феновете е безрезервна. Благодаря им и им пожелавам да вървят напред сплотени отбор и фенове."

Много са хубавите спомени за Кавдански откакто е дошъл в Локомотив. Няма да забрави атмосферата на Лаута, мача, който изигра за Зенит, преостъпен от Локо Пд по време на лагера в Марбея. Факт е, според него,че се е разбирал с всички в Пловдив.

"Тръгвам си с най- добри чувства, категоричен е Кавдански. Оставям приятели и благодаря, че има място, където мога да се върна един ден. Аз вярвам на думите на собственика, че, ако не успея да направя трансфер, то мога да се върна и още пролетта да играя с "черно- белия" екип. Успех на Локомотив!"

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на loko fen 45
премахни филтъра

+3
 
 
заради някви помиярииии Марто си тръгна....до кога ша продължава налагането на чернилките ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ветераните на Локо и Ботев се обединяват в помощ на Георги, ще изиграят специален мач
Благотворителен турнир на "Лаута" дари сума за лечението на Георги
Крушарски: Разликата от Левски е един милиметър! Мечтата е най-безплатното нещо в живота
Локо излиза срещу шампиона с надежда за първа точка в плейофите
Спечели две купи с Локомотив, а сега стана шампион на Бахрейн
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: