ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив отнесе Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:51 / 23.09.2011Коментари (72)13908
Локомотив отнесе Берое с 4:2 в мач от 7-ия кръг на "А" група. Двубоят се игра на стадион "Локомотив" в парк "Лаута". Пловдивчани тотално надиграха своя противник и заслужено се поздравиха с трите точки след неговия край. 

Двата отбора започнаха много активно първите минути и още в самото начало имаха по едно положения за реализиране на гол. Първо Емил Ангелов бе изведен зад защитата на "черно белите" от Петър Димитров. Бабангида финтира защитник в наказателното поле, но ударът му бе доста слаб и неточен. В ответната атака Локо също имаше много добро положение за гол. Христо Златински намери Даксон Да Силва на границата на наказателното поле. Бразилецът овладя и със силен шут изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата, но Теодар Скорчев с върха на пръстите успя да избие топката. Локо продължи с натиска и атаките си към вратата на заралии и гола не закъсня. В 33-ата минута "смърфовете" откриха резултата. Сержиньо проби от ляво, финтира бранител на Берое и с удар от около 20-25 метра вкара за 1:0. Пет минути по късно пловдивчани удвоиха резултата. Даксон центрира остро в наказателното поле от фаул, Скорчев не се намеси убедително и изби топката в краката на Мартин Кавдански, който на празна врата реализира за 2:0.

През второто полувреме Берое тръгнаха в по предни позиции и се оголиха отзад, с което позволиха на Локомотив да се възползват от дупките създадени в отбрана на гостите. В 60-ата минута Ненад Лукич бе спънат в наказателното поле на заралии от Ваня Дзаферович пред погледа на рефера Георги Димитров и той без да се замисля показа бялата точка. Зад топката застана капитана на тима Здравко Лазаров, който технично вкара за класическото 3:0.Четвърт час преди края на срещата гостите успяха да вкарат почетно попадение чрез Янко Вълканов. Бранителят бе оставен непокрит в наказателното поле, след едно центриране от фаул и засече коженото кълбо за 3:1. Пет минути преди края на срещата Даксон увенча отличната си игра в мача с много красив гол. "Кариоката" получи пас пред границата на наказателното поле и с мощен удар прати топката в долния десен ъгъл на Скорчев за 4:1. В последната минута Берое достигна до втори гол. Дзаферович изкупи вината си за дузпата която направи срещу Лукич, засичайки с глава центриране от корнер и фиксира крайното 4:2. 
Още по темата: общо новини по темата: 4
26.09.2011
22.09.2011
21.09.2011
20.09.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Би било доста добре винаги да сме на една страна Ботевисти, Локомотивци и каквито и да е било други. Като сме единни ще сме по-силни. Това важи не само за футболните фенове, но и за всички българи като цяло. За жалост това е нещо моментно, дано греша!!!!!
+2
 
 
Оставете я Бенатова и БТВ. Бенатова май вече приключи с интервютата освен на спонсорите си. Според мен следващия протест трябва да е пред Областното управление докато не пуснат ония 130 арестувани които имаха смелостта да покажат, че няма да търпят като овце заради липсата на държава, която да ни пази както се пее в една песен. А Главния секретар на МВР ако има поне капка останала съвест не трябва вече на никой да казва че е от Пловдив.
+2
 
 
Бенатова,ти да не си от мангустите или някой клан техен?Какво трябваше да направим ???Да се натискаме в къщи ли??Ами ако те опъне някой от тия,а??Отрепка небългарска!!!!
+3
 
 
ВСИчКО ИДВА ОТ КОРУМПИРАНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ТЕ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА ДА СЕ СЛУчВА ......... ОТ ТУК НАТАТЪК ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ И ПРИ ВСЯКО БЕЗчИНСТВО ДА ИЗЛЕЗНЕМ КАКТО СНОщИ И ДНЕС ......... САМО ТАКА щЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕщАТА
+3
 
 
Аз съм ботевист до гроб. Признавам,че се е случвало да пиша заядливи и злонамерени неща срещу Локомотив /макар те да са били винаги провокирани от подобни по адрес на Ботев/,но сега разбирам,че не съм бил прав. Мисля,че вчера и завчера бяха Българският 11 септември,след което България вече не може да остане същата. Ние ТРЯБВА да забравим враждата си за толкова време,колкото е нужно и да се съюзим срещу опасността за страната ни,както направихме вчера!
на 25.09.2011 г.
+1
 
 
ЛОКО БОТЕВ ВСИЧКИ НА ЕДНО СРЕЩУ МАЗНИТЕ ГНУСНИ ЦИГАНИ !!!
България и Пловдив над всичко!
на 25.09.2011 г.
-2
 
 
СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНИТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ-ЛОКОМОТИВЦИ И БОТЕВИСТИ...СРЕЩУ ЦИГАНИТЕ,А СЕ КАРАТЕ ПО МЕЖДУ СИ....ЦИГАНИТЕ ЩЕ НИ е**т ЗДРАВО В ГЪЗОВЕТЕ....ЗА ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА И ДА СЕ ОБЕДИНИМ В ЕДНО СРЕЩУ ТЯХ!
+4
 
 
БРАВО ЗА ОБЕДИНЕНИЕТО ВИ ЛОКОМОТИВЦИ И БОТЕВИСТИ! ГОЛЯМ РЕСПЕКТ ОТ СТАРА ЗАГОРА!
+4
 
 
Берое не е кретерий за Локо пд.Това ,че победихме последния в а група не запазва мястото на макето.Трябва промяна в треньорството.А що се отнася за мангала това семе трябва да се затрие.Най мангалския град на Европа сме.
+2
 
 
Браво локомотивци! Доказахме, че сме истински българи и родолюбци! А не като оная циганска подлога Миролюба Бенатова от БТВ, дето не знае на кой свят се намира!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: