ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юноша на Реал Мадрид започна с Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:29 / 07.09.2011Коментари (57)6385
Юношата на Реал Мадрид Марк Фернандес (№26) ще има на разположение няколко дена за да се докаже пред ръководството на Локомотив, че има място в отбора.
Юношата на Реал Мадрид Марк Фернандес започна тренировки от днес с Локомотив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Испанецът ще изкара пробен период с пловдивчани и ако бъде одобрен от ръководството на "черно белите" ще му бъде предложен договор. Фернандес е на 21 години и играе на позицията вътрешен халф. Играл е за Реал Мадрид B и Реал Мадрис C.

Освен Фернандес с Локомотив започна и юношата на Цървена Звезда Милош Релич, който го докара лично спортно-техническия директор на "смърфовете" Бранко Милованвич.

"Релич ще мине медицински прегледи с Локомотив и ако всичко е наред ще подпишем с него. Аз вярвам, че той много ще ни помогне. Ако прегледите са добри, Милош ще подпише с нас за две годити", отсече Милованович.

Сърбина също така добави: "Разговарях с президента на Цървена Звезда за контрала по случай юбилея на Локомотив. Всичко е уредено вече, ще играем с тях на 9 октомври".

Още по темата: общо новини по темата: 21
15.09.2011
13.09.2011
13.09.2011
12.09.2011
12.09.2011
10.09.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Абе мом4ета,6том е играл в РЕАЛ ,какво 6те му пробвате,ва6то македон4е и Роналдо да доиде 6те го пробва,на разбира4 ли се прави....
-1
 
 
Поинтересувах се малко за новия ни нападател и просто като му прочетох визитката останах тотално разочарован в близо 40 официални мача които има е отбелязал 5 гола за Звезда има само 2 мача дано да греша ама тоя ще е поредното куцо пиле.
-1
 
 
Мъниии ,мъни, мъни ей това е политиката. Вземаш без пари той се натегне за няколко мача иго продаваш.
+2
 
 
Хах Машини.Всички чужденци,които взимаме са уж машини,а накрая едно голямо нищо.Претенциите са ни много големи,но с играта си до момента не ги оправдаваме.Не може да имаме такива претенций,а да не можем да бием отбори като лудогорец,или черноморец.Оправдаваме се все с липсата на шанс и наистина си проличава на моменти,но ни липсва и класа,сработеност.Какво ще правим тогава срещу ЦСКА,Литекс,Левски.Там нестига че съдийте ще ни режат,ами и ние ако пропускаме така не ми се мисли.Като играчи поотделно мисля че имаме достатъчно класни,но като колектив мисля че нещата куцат и то много.Ревем за нападатели,а продадоха Абушев.Цяло лято не можаха да харесат нито един нападател-срамота.Незнам защо но нещо не както трябва.Тия сърби и тоя Канатларовски не ми харесват хич.Въпросът е ние Феновете докога ще ги търпим?
-2
 
 
Понеже до сега за мое учудване още никой не е казал , аз все пак да попитам , и тоя ли е машина ?!...Лека нощ , утре ще прочета какво сте се плюнчили . Аааа , и щях да забравя - бобтейлка да идва , че пак ша я правя жена !!!
0
 
 
добре но къде са юношите ?? нали те щяха да са бъдещето на отбора
+14
 
 
чудя се, защо толкова папагали в нашите постове?завиииист.....
+13
 
 
жълтурите само да ги помоля да не припадат от яд ... :-)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: