Държавата осигурява 50 000 лв. за експертизата на стадион "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
17:56 / 24.06.2011
8181
Държавата ще осигури 50 000 лв. за финансирането на експертизата, която ще установи състоянието на стадион "Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. За това са се договорили на днешната среща с министър Росен Плевнелиев кметът  Славчо Атанасов и областният управител Иван Тотев.

Стана ясно, че в понеделник, другата седмица, градоначалникът ще издаде заповед, с която ще разпореди Експертен съвет от юристи, архитекти и инженери да изготвят експертиза за сегашното състояние на спортното съоръжение. 

Тъй като Община Пловдив не разполага с нужната техника, с която трябва да се направи обследване на стадиона, се налага да се търси оторизирана фирма, който да направи това. За целта, най-вероятно ще бъде обявена процедура за обществена поръчка. 

Разбра се още, че сумата за експертизата е голяма, заради естеството на техниката, която ще се използа за проверката на съоръжението.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).