Ботев и Локо ще играят на ст. "Пловдив", ако го реконструират

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
15:08 / 15.06.2011
13212
Пловдивските Локомотив и Ботев са се разбрали, когато се възстанови стадион Пловдив, да играят срещите си там, това съобщи административният директор Атанас Узунов.

"Бяхме с областния управител Иван Тотев и Марин Бакалов на заседание на Министерски съвет" - сподели Узунов - "Там бе приета точка да бъдат отпуснати по 1 милион лева за двата клуба за доизграждане на спортните ни бази. Ние ще слагаме осветление, а те ще правят подобрения по базата си. Точката бе приета единодушно от МС и средствата от утре ще са в Община Пловдив, защото стадионите са общински."

Наско Узунов съобщи и новина свързана с провеждане на срещите на Локомотив и Ботев.

"Предстои да бъде реконстроиран градския стадион в Пловдив" - заяви Узунов - "Идеята е на стадион Пловдив да играят двата отбора по образец на Милан и Интер в Милано, каквито бяха и думите на Бойко Борисов. Ние си стиснахме ръцете с Марин Бакалов пред премиера Борисов и желанието и на двата отбора е такова. Ще работим съвместно и за изграждането на градския стадион."

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).