Утре Свилен Нейков и Христо Стоичков ще огледат стадион "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
11:49 / 30.05.2011
17054
Най-вероятно утре Христо Стоичков заедно с министъра на спорта Свилен Нейков ще дойдат да огледат стадион "Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Това стана ясно от приключилата преди минути пресконференция на кмета Славчо Атанасов и зам.-кметът по младежки дейности и спорт Георги Титюков

Посещението на министърa на спорта и легендарния пловдивски футболист е във връзка с писмото, което кметът и неговият заместник изпращат до правителството, както и до председателите на фенклубовете на повечето известни футболни отбори. 

В писмото се предлага, вместо да се влагат 140 млн. лв. в изграждането на нов национален стадион в София, да се инвертират около 7 пъти по-малко средства- под 20 млн. лв, за да се довърши построеният на 80% стадион "Пловдив". 

"Ако сдържавата отпусне тези пари, ние сме готови в името на това да се ремонтира стадион "Пловдив" да дадем една част от собствеността на съоръжението на държавата", каза кметът Славчо Атанасов

Очаквайте подробности! 


Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).