ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоичков идва на стадион "Христо Ботев" за бенефиса на Видолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:31 / 19.05.2011Коментари (73)12071
© Plovdiv24.bg
Най-титулуваният български футболист за всички времена Христо Стоичков ще присъства на последния мач на Ботев Пловдив в аматьорския футбол, съобщиха от пресслужбата на клуба. Камата е потвърдил участието си в бенефиса на Костадин Видолов, който ще се състои на 5 юни на стадион "Христо Ботев", непосредствено преди двубоя срещу "Нефтохимик" от последния кръг на първенството.

Освен Стоичков, участие в спектакъла, който има и благотворителна цел, ще вземат още няколко бронзови медалисти от САЩ'94 в лицето на Емил Костадинов, Георги Георгиев, Даниел Боримиров и бъдещият наставник на "Ботев" - Петър Хубчев. На терена ще видим също така Илиян Илиев, Христо Коилов, Георги Марков, Петър Пенчев, Дончо Донев, Аян Садъков. Окончателен отговор се чака от Любо Пенев, капитана на ЦСКА Тодор Янчев и крилото на "Литекс" Христо Янев, както и още няколко големи фигури от близкото минало.

Под ръководството на легендарния Димитър Пенев, изброената по-горе селекция ще излезе на терена срещу "златното поколение" на "Ботев" Пловдив от 80-те години в пълния му блясък, като негов мениджър ще бъде съотборникът на Стратега от националния отбор и играч N1 в историята на "жълто-черните" Динко Дерменджиев - Чико. Двата отбора ще спретнат шоу за публиката в 2 полувремена по 15 минути.

Преди тях на терена ще излезе сборна формация на популярни личности от шоубизнеса и обществения живот, които ще премерят сили срещу сборен отбор на ветераните. Съорганизаторите на проявата от "Зонта клуб" Пловдив са поканили премиера Бойко Борисов да поведе тима на обществениците в неравния двубой срещу футболните величия. Освен това, при предаването на стадион "Христо Ботев" на футболния клуб през миналата година, министър - председателят обеща на ветераните на "Ботев" да се появи по екип в демонстративен мач на "Колежа".

Шоуто в чест на Костадин Видолов и завръщането на "Ботев" в професионалния футбол започва в 16.00 часа на 5 юни. Атанас Бончев, известен повече като Наката от "Аламинут", ще води програмата, която освен футболни емоции, включва много музика на живо и игра с награди за публиката.

В 18.00 започва и официалният мач от последния 38-и кръг на първенството в Югоизточната "В" група между отборите на "Ботев" Пловдив и "Нефтохимик". Билетите за пълната програма на футболния празник са на цена от 4 лева, като половината от приходите ще бъдат използвани от "Зонта клуб" за благотворителни цели под надслов "Подай ръка за футболна мечта".

Междувременно официалният сайт на "Ботев" организира анкета за най-добър играч на отбора през сезона. Той ще бъде избран чрез гласуване от привържениците на клуба. Победителят ще получи наградата на феновете преди или след края на двубоя срещу "Нефтохимик".

Още по темата: общо новини по темата: 7
06.06.2011
05.06.2011
03.06.2011
01.06.2011
31.05.2011
31.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сценария е страхотен, нека да напълним стадиона и да покажем на Коцето, че завинаги ще остане в нашите сърца и спомени.
+6
 
 
Този същият Атанас Узунов ще свири на бенефиса...трябва да го посрещнем подобаващо:)))
+6
 
 
Чудесен празник в чест на един магьосник- там сме. Съгласен съм с някои от по-долните коментари. Нашето ръководство се опитва да работи по европейски маниер-без злоба, обиди и нападки, с уважение към съперника, но явно доста кюстендилски (а и други) елементи не са дорасли за това. Според мен злобари като Узуна, Зулума, Еду, В.Камбуров и др. не трябва да стъпват на нашия стадион. Всеки фен знае какво им е отношението към Ботев и просто нямат място. Един А.Садъков е добре дошъл и много други локомотивци, разбира се. Узуна изгони моята шефка от офиса си, защото й жълтеело сакото. Дано се получи празник най-вече. Но какъв човек е той след като опорочи собствения си бенефис? Дано не се опорочи и бенефиса на Коцето. Напред Канари!!!
+7
 
 
ДА МУ Е ЧИСТИТ БЕНЕФИСА.ХУБАВО НЕЩО СА ПЪЛНИ СТАДИОНИ ЗА ГОЛЕМИ ИГРАЧИ.
+8
 
 
Шоуто не е спирало.На 5 юни ще е апогея му.
+10
 
 
айде нямам търпение ве4е за тоя ма4 ще бъде лудница
+4
 
 
Чета в сайта на ботевистите (отдел фенове/ бясното десетилетие) какви невероятни глупаци има по стадионите... Не знам си какво "ултрас", не знам си що "хулс"... Безредици, побоища, арести, умрели, оцелели... Това са пълни простаци (не говоря само за феновете на Ботев, а изобщо всички такива малоумници). Защо се биете? Навсякъде се говори "честта на еди кой си отбор, смелостта на еди кои си фенове..." - Ами то това не е въпрос на чест и смелост и храброст, а на глупост и простащина... Ненормалници сте всички футболни привърженици... Заради такива като вас хората се изселват от тази държава. "Джи"-тата по улиците, надули яката просташка чалга или тъпия смотан рап, накичили се като олигофрени, учат следващите поколения на простотия... после "Защо сме на такъв хал? Какво ще направи правителството?" Тъпото правителство си гледа джоба, не вас. Както и вие гледате само себе си.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Ще бъде велик празник, жалко, че ще бъда в чужбина. Всеки, който уважи празника, заслужава нашата благодарност - включително тези, чиито отбори и партии не са ни най-любими.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: