Истински футболен празник спретва Ботев и бенефис на Видолов на 5 юни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (57)
15:46 / 11.05.2011
11158
Истински футболен празник ще завладее Пловдив преди и по време на последния мач на "Ботев" при аматьорите срещу "Нефтохимик" на 5 юни, съобщиха от пресслужбата на клуба. Преди официалната среща между двата отбора, на терена на стадион "Христо Ботев" ще се появи съзвездие от популярни личности, които ще направят благотворително шоу за публиката.

С организацията на събитието са се заели ръководството на "Ботев" и пловдивското представителство на женската международна благотворителна организация "Зонта клуб".

Завръщането на легендарния "жълто-черен" клуб сред професионалистите ще бъде уважено, както от голям брой лица от шоубизнеса и обществения живот в страната, така и от много известни играчи от близкото и по-далечно минало на "Ботев" и българския футбол.

Програмата започва с благотворителен мач между сборен отбор на артисти, журналисти и общественици, които ще опитат да се противопоставят на големите майстори от златното поколение на "Ботев" от 80-те години, чиято сила са изпитвали редица европейски отбори начело с Барселона и Байерн Мюнхен.

Веднага след това на терена излизат сборен тим от ветерани на България отново срещу формация от ботевисти, предвождани от Костадин Видолов. Този двубой ще бъде и бенефис за настоящия старши треньор на "канарчетата", който ще събере някои от най-близките си приятели във футбола на своя прощален мач.

Демонстративните мачове започват в 16.30 часа, а официалната среща между "Ботев" Пловдив и "Нефтохимик" е с начало 18.00 часа. Билетите за шоуто са на цена от 4 лева, като половината от приходите ще бъдат използвани за благотворителни цели от "Зонта клуб Пловдив".

Ръководството на "Ботев" ще обяви имената на всички участници в проявата на 18 май /сряда/. До тогава всички поканени трябва да потвърдят окончателно присъствието си.



Виж коментарите (57)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).