ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Саша Николич: Все още имаме шанс за класиране в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:24 / 03.05.2011Коментари (24)3690
© plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Саша Николич заяви, че тимът му все още има шансове за класиране в европейските клубни турнири, въпреки днешната загуба от Берое.

"Смърфовете" отстъпиха с 0:1 на стадиона в Стара Загора, с гол на Тодор Христов шест минути преди края на срещата.

"Дадохме максимума от себе си днес. Дадохме всичко от себе си, но в някои ситуации не реагирахме така като трябва.

Честито на Берое играха мотивирано и заслужено спечелиха", коментира Саша Николич.

"Имаме шанс да се класираме за Европа. Има доста мачове до края, но трябва да печелим във всеки един от тях", каза още специалистът.

Николич коментира и двете спорни ситуации в мача, при които реферът Антон Генов подмина две стопроцентови дузпи, по една и за двата тима.

"Със сигурност имаше контакт между футболистите и при двете положения. Може и да има дузпи. В такива ситуации преценяват реферите. Преценете сами дали има дузпи", сподели още Николич.

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 10
06.05.2011
03.05.2011
03.05.2011
02.05.2011
02.05.2011
02.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
като гледам победата на черно море в софия днес , май черно море имат най големи перспективи за 4 место с оглед на програмата
0
 
 
аз съм ботевист , гледах мача берое - локо , тези от стара загора имаха един удар в вратата и един гол . локото играе добре , но старите трябва да ги маха коко наесен
-4
 
 
Най - новите ромски изцепки - Като баща ми беше майка [смях] -Драги сьграждани гледайте този клип в В бокса. блг ви предварително .
+6
 
 
Мачовете Литекс-Локомотив Пд и Берое-Локомотив Пд си приличат като две капки вода: териториално и игрово превъзходство на пловдивчани в съотношение 60:40, по пет-шест чисти голови положения за гостите срещу едно-две за домакините, безсилие на нашите в завършващата фаза на нападенията, неефективни смени на играчи в и без това нескопосания стартов състав на Локомотив. В резултат - нещастен пропуск на защитата пет минути преди края на мачовете и инкасиране на загуби с по 0:1. Единствената разлика е в имената на треньорите. Николич не промени нищо, но ако срещу Берое беше изправен Матушев, поне щеше да има "обеца на ухото" от Ловеч и би подходил по-отговорно. Мачовете на Локомотив срещу тези два съперника си приличат още и по това, че и двата есенни двубоя на Лаута завършиха 2:2. В никакъв случай не можем да се успокояваме с това, че сме загубили от миналогодишния шампион и от носителя на Купата. Изпуснахме питомното, а сега трябва да гоним дивото. Остават ни пет много трудни мача - срещу двата софийски "гранда", които са наши опоненти за Зона Европа, срещу два аутсайдера, които със зъби и нокти ще се борят за спасението си, и накрая - срещу един отбор, който дотогава също може да изпадне в положение на аутсайдер. Софийските железничари, моряците и заралиите имат сравнително по-леки програми от нашите и ако ние не вземем максимума, може да се озовем на седмо място в крайното класиране. От "трябва да печелим" до "можем да спечелим" и "ще спечелим" има огромна разлика. Но Николич не се наема да изрече последната фраза, защото не му стиска и защото не е чак такъв специалист.
+4
 
 
"Саша Николич: Все още имаме шанс за класиране в Европа" ------- Направо за шампионската лига имате шанс - дори шефа го казва ------- "Ако бях дошъл в Локомотив Пловдив, когато Коко Динев взе тима, вече щяхме да сме отбор, който се бори за титлата, сподели новият спортно-технически директор на "смърфовете" Бранко Милованович преди мача с Берое.
О ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ,В ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ НА ГОСТИ!
на 04.05.2011 г.
+5
 
 
От този отбор в състава трябва да останат само:Здравко,Карвальо,Кавдански,Крачунов,Абушев,Га
бор,Витанов и Вальо.Всички други нямат качества да играят в клуб от ранга на Локомотив.Вън също и Наско,а Зума да си поеме функцийте на почетен президент т.е. само представителни!Вместо заплати на скъпоструващи чужди некадърници ,средствата да се инвестират в стадиона и ДЮШ.
+5
 
 
Пак го казвам не трябва на всяка цена целта да е Европа.Нямаме този отбор на който да се надяваме на нещо .Не ние виновен вече никой просто явно толкова можем.
+3
 
 
С тези сьрби и с този отбор никаква европа.....никакви крила и един нападател които не знаи кьде се намира.А Здавко е само за послдните 20-25 минути а за Данчо нямам думи.
+7
 
 
За да играе що годе успешно в турнирите на Европа,един отбор трябва да е балансиран,с достойни заместници във всички линии.От миналата есен половината ни отбор е нов,а някои от новите явно не стават.Аз не искам Локо да бъде брашнян чувал в турнира на Лига Европа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: