Неделчо Матушев: Нямам уговорка с Георги Иванов за договор с Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
14:00 / 08.04.2011
5386
Ситуацията в Локомотив е неприятна, опитваме се да забравим мача с Пирин и да се съсредоточим изцяло в първенството, съобщи на днешната пресконференция на Локо старши-треньорът Неделчо Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"След мача срещу Пирин заявих на ръководството на тима, че аз поемам цялата вина за отпадането от Купата и съм готов да напусна, ако аз съм причината за отпадането, а те ми отговориха, че вината не е в мен", добави Матушев.

"Има известно напрежение между българи и чужденци, но на вчерашната тренировка футболистите са провели сериозен разговор помежду си, за да изгладат отношенията си. Нямаме проблем с контузени футболисти за мача с Монтана, ще разчитаме на най-доброто", сподели специалиста.

"Нямам уговорка с Георги Иванов за договор с Левски. Имам договор с Локомотив до края на май месец и ще си го изпълня. Ако имам възможност и хората ми вярват, аз мога да остана и 5 и 10 години, стига да си върша работата както трябва", завърши Матушев.


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).