ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: До мен не е стигала оставка за Матушев, той продължава да си е треньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:22 / 07.04.2011Коментари (3)3291
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев не бе в добро настроение и ден след злополучния мач загубен от Пирин. Той се съгласи да говори за проблемите на отбора, за оставката на Неделчо Матушев, за финансирането на отбора след провала за Купата, за евентуалното стигане до евроучастие, за очакванията от завръщането на Базил дьо Карвальо и за ролята на феновете в борбата за по - предно класиране в първенството.

"Относно проблемите в клуба имаме хора от различни континенти, като всеки един е с различен характер,сподели Динев. Много трудно човек може да ги сплоти и да ги накара да повярват в една идея. Това е проблема на нашия клуб и се надявам да се оправят нещата в бъдеще. Днес преди тренировката е имало среща между самите футболисти. Надявам се след нея всички в Локомотив да мислят позитивно и да продължим да се борим в шампионата, защото трябва да стигнем до място, което да отговаря на направеното от нас."

Попитахме Коко Динев и за подадената от Неделчо Матушев по- рано през деня оставка.

"Да ви кажа до мен не е стигнала тази оставка, категоричен бе собственика на клуба. Той продължава да си е треньор и аз не съм обсъждал такова нещо."

Още след мача с Пирин Коко Динев защити Неделчо Матушев като каза, че треньора не е виновен и едва ли той трябва да вкарва създадените ситуации.

Какво знае собственикът за срещата между футболистите преди заниманието преди обяд?

" Имало е изясняване на отношенията с всеки един, заяви Динев. Така както ми предадоха как е протекла е обнадеждаващо и почти всички със сълзи на очите са си казали, че няма какво да делят. Целите им са едни и същи и хлябът, който трябва да ядат е един и същ. Детайли от срещата не мога да коментирам."

Как може, според Коко Динев, да се измъкне от неприятната ситуация, в която попадна след неуспешните мачове със Славия и особено с Пирин?

" Локомотив може да се измъкне само с постоянство, убеден е Динев. И с добри игри оттук нататък. Мен лично много ме боли, много ми е неприятно от всичко това, което се случи. Ако бяхме отпаднали от турнира за Купата от някой сериозен отбор нямаше да съжалявам, но срещу отбор като Пирин, който е сбирщина от селата е малко неприятно. Знаете, че и Литекс като продължава, то финалиста ще играе и беше много по- кратък пътя към Европа, но не се предаваме и продължаваме напред."

Как ще реагира Константин Динев с финансирането на клуба? Дали ще намали парите за отбора?

"Вижте сега, всеки здравомислещ трябва да редуцира бюджета в създалата се ситуация, разсъждава собственикът на клуба. Какво ще направя ще се опитам да го запазя за вътрешна информация. Не мисля, че е нужно да го знае цяла България."

Какво иска Коко Динев да каже на феновете на отбора, които преживяват тежко случващото се с любимия им тим?

"На феновете на Локомотив засега мога само да изразя моето съжаление за това, което се получи. Но, как да ви кажа, може би трябва да потърся вината и в себе си. Трансферите минават през мен, след като са ми предложени от различни агенти. След като пристигнат в Локомотив спортно- техническия щаб ги одобрява дали да останат в отбора, или не. Това е схемата на работа в Локомотив. Това, че някои не попадат в групата, са рисковете. Винаги човек може да се излъже при трансферите, когато играчи са дошли на едноседмични проби."

Дали Патрик Огунсото не разочарова Коко Динев?

"Разочарован съм, но разочарованието е всеобщо, заяви Динев.Патрик е страхотен футболист, в кариерата си има невероятни голове. Тук няма и помен от неговата игра."

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 21
12.04.2011
09.04.2011
07.04.2011
07.04.2011
06.04.2011
06.04.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много си прав Коко,точно ти си виновника.Когато спреш да си водиш сам чужденците,тогава може и да потръгне отбора!!! Дойкич,Бариентос,Огунсото това са футболисти които ти сам взе без да се допиташ до тренера,а така не се прави.Остави Неделчо да си направи цялата селекция,той е кадърен тренер!!! Всеки греши,но малко си взимат поука.Дано да си един от тях !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: