ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отложиха мача на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:18 / 11.03.2011Коментари (30)10945
© Plovdiv24.bg
Двубоят от 22-ия кръг на Югоизточната "В" група Чирпан - Ботев Пловдив се отлага поради липса на охрана, съобщиха от пресслужбата на клуба. В официалното становище на зоналния съвет на БФС в Пловдив се казва, че чирпанската полиция няма ресурса да се справи с опазването на реда по време на срещата.

Органите на реда в града разчитат на подкрепа от колегите си в Стара Загора. Такава обаче не могат да получат, тъй като по същото време под Аязмото играят Берое и Славия и униформените са ангажирани с този мач.

Пропадна и възможността с реда на двубоя да се ангажира частна охранителна фирма, което доведе до отлагането на мача. Очаква се в началото на следващата седмица да стане ясно кога ще се играят Чирпан и Ботев.

От ръководството на "жълто-черните" съобщиха, че продадените във фен-магазина билети продължават да важат за мача. Ако някой иска да върне закупен вече пропуск, може да го направи без проблем.

Същевременно спортно-техническият щаб на "канарчетата" започна спешно да търси съперник за контрола през уикенда. Ако такъв не бъде намерен, възпитаниците на Костадин Видолов ще направят двустранна игра.

Още по темата: общо новини по темата: 2
15.03.2011
11.03.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чирпан са се обърнали към полицията, но от там са им отказали, кого да извикат?Просто е трябвало да преместят мача в събота например.Тъкмо щеше празника по случай 99 годишнината на Ботев да бъде ознаменуван и с една победа!
+2
 
 
БФС са подредили програмата за А, Б и В групите, значи са се проявили като абсолютни аматьори. Знаеха отрано изискванията и ресурса на полицията, сега се направиха на интересни. Какво им пречеше отдавна, отрано да обявят мача за събота? Таман след мача отборът щеше директно на стадиона да е за празника.
-1
 
 
Тамън си бях освободил цялата неделя и сега с пръст в гъ*а. Дано поне го преместят в сряда мача, че да има малка вероятност да отида.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Много бяха феновете които щяха да отидат в Чирпан.Затова си мисля че нашето ръководство не трябва да се съгласява мача да се играе в работен ден.А УТРЕ ВСИЧКИ НА КОЛЕЖА ,НЕКА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЖЕМ КАКВО Е ДА ОБИЧАШ СИМВОЛА НА Пловдив.
+6
 
 
е докога . казано е щом отбора домакин не може да осигори охрана служебна загуба точка .не че ни трябват точки трябват ни мачове
+7
 
 
Сега ще търсим спаринг-партньор, а после ще играем в цикъл сряда-събота и ще се натрупа умора. Това не бива да се допуска повече от зоналното БФС защото е в наш ущърб. Да преместят срещата с ден-два, но никакви отлагания повече с подобни мотиви не бива да има.
+6
 
 
Какво пише в наредбата за първенствата при такъв случай-мисля че отборът-домакин трябва служебно да загуби-щом не може да създаде организация за мача
+9
 
 
Сякаш ще убием многобройните фенове на чирпанци.
+9
 
 
Толкова ли пък беше трудно да го изместят нашия мач с 1 ден? Нито по ТВ го предават, нито пък полицията ще изплези език от каталясване.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Обявиха съдията за финала! Вече е свирил Ботев - Лудогорец, дава пресконференция
Властелинът на сухите мрежи в отлично настроение преди финала
Изненада! Ботев няма да тренира в София преди финала
Сдружение ПФК Ботев: Не можем да спим от напрежение преди финала!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: