ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев размаза Асеновец за едно полувреме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 27.02.2011Коментари (76)23121
Ботев с лекота стигна до победата в Асеновград. Момчетата на старши треньора Костадин Видолов размазаха с 4:0 тима на Асеновец на стадион "Шипка". 

"Канарчетата" още от самото начало взеха инициативата в мача и гола не закъсня. Още в 4-тата минута Васил Гуджев директно от ъглов удар прати топката в мрежата.  

След гола "жълто-черните" продължиха да пресират своя съперник в тяхната половина, но само малшанса не достигаше да отбележат второ попадение. 

В 35-ата минута, след една чудесна атака на "канарчетата" Ирфан Юсеинов направи резултата на 2:0.

След гола Асеновец бе в нокдаун, домакините не знаеха къде се намират, а Ботев се възползва от паниката на футболистите на домакините и вкара трети гол дело на Атанас Курдов. 

В продължението на първото полувреме, след много хубаво двойно подаване Курдов върна с пета на Манчев, той пък моментално го изведе зад гърба на защитата, където Курдов останал сам срещу вратаря, не се полакоми, а пусна в ляво на Димитър Байрев, който на опразнената врата реализира четвъртото попадение за Ботев.

В началото на второто полувреме, след хубава акция на Курдов и Ирфан Юсеинов, последният изведе Георги Стефанов сам срещу вратаря, но нападателя се оплете в топката и не успя да се разпише.

До края на мача не се случи нищо интересно и Ботев записа поредната си победа в Югоизточната В група, при дебюта на Костадин Видолов, като старши треньор на "канарчетата". 
Още по темата: общо новини по темата: 8
26.02.2011
26.02.2011
25.02.2011
24.02.2011
24.02.2011
23.02.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
и само само само ботев е ботев ее само само само ботев е ботев ее само само само ботев е ботев ее само само само ботев е ботев ее само само само ботев е ботев ее
+2
 
 
Честита победа и занапред очаквам само подобни резултати. Факта, че решихме мача още преди почивката говори за добре проведена подготовка и наличие на добре сработен отбор. Мисля, че тази пролет за разлика от есента няма да се налага да чакаме последните минути на мачовете противниците ни да бъдат налегнати от умора, а ще решаваме мачовете по-рано, което ще позволи на повече футболисти да се обиграват и покажат заслужават ли място в отбора и догодина.
+2
 
 
Оооо Ботев Пловдив един единствен е на света.Завинаги ще бъдеш ти във нашите сърца.Със тебе ще вървим и до края на света.Ооо Ботев Пловдив.И мъката и радостта ще споделиме на света. И нищо няма да ни спре и никой няма да ни спре.Една любов едно сърце не ще умре,не ще умре.
+10
 
 
Днес за пореден път доказахме че имаме публика която дава всичко за отбора и футболисти които играят със сърце!Лично аз се насладих супер много на шоуто което спретнсхме след мача на гарата и особено във влака.Горд съм че съм от Ботев!
0
 
 
Честито канари! Получи се добър мач със страхотна атмосфера от страна на трибуните! Страхотен летящ старт за нашите момчета!
+11
 
 
Летящ старт за Магьосника. Убеден съм, че ще печелим мачовете си с лекота, защото имаме прекрасен отбор, с добра и качествена резервна скамейка. Големи аплодисменти за жълто-черната публика, която въпреки АДСКИЯ студ, отново бе верна на любимия си отбор. Браво и на асеновци, въпреки че са гадни, жалки провокаторчета, все пак похвално, че дойдоха толкова много нарoд в това време. Около 5500 хиляди на стадиона, от които 3500 канари и около 2000 асеновградчани. МоШно към "Б" група. КАНАРИ.....?!?
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 27.02.2011 г.
+10
 
 
Само Ботев. Мисля, че вече едва ли някой може да ни измести от първото място.
+10
 
 
САМО БОТЕВЪ най-ВЕЛИКИТЕ. Аиии КАНАРИИИИИ.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: