ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна от адашите си от Москва в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:06 / 31.01.2011Коментари (44)8604
© Plovdiv24.bg
Локо (Пловдив) загуби с 0:2 от Локо (Москва), в контрола играна в Херес, Испания.

Единадесеторката на Неделчо Матушев се изправи срещу титулярите на гранда от Москва и изигра равностойно първо полувреме.

Преди почивката пловдивчани стояха по-добре на терена и пресираха своя съперник, като не позволиха на руснаците да организират нито една опасна атака. В първите 20 минути Локо (Пловдив) бе по-стойностният отбор на терена и това бе признато дори от руските журналисти, отразяващи подготовката на московчани.

В 30-та минута бе и първата опасност пред Лучини, когато след корнер руснаците удариха греда.

"Черно-белите" пък организираха няколко опасни атаки, като Николас Раймонди през цялото време тормозеше защита на Локо (Москва).

След почивката Матушев смени целия отбор, което се отрази на качеството на игра на "смърфовете". Московчани се възползваха от това и реализираха два гола, чрез резервите Ибричич и Фал. Трябва да се спомене обаче, че "резервата" Ибричи бе закупен наскоро от Локо (Москва) за над 5 милиона евро.

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
добре е само 2 можеше и пове4е ама да разправяте 4е сте по добри а нямате удар във врата е смешно
+5
 
 
Тежко на учението - леко в боя! Така се казваше в казармата! А също - един бит струва колкото двама небити! Нека момчетата трупат опит и самочувствие срещу отбори, в които само единият крак на звездата им струва колкото целият ни отбор! Още повече, че в титулярния си състав през първото полувреме сме имали инициатива, пресирали сме, не сме позволили на съперника да разиграва, имали сме и 2-3 положения! После постепенно са влизали смените, пропукали сме се два пъти, нормално е срещу такъв отбор! Отбелязал ни е гол играч, купен за 5 милиона евро! Достойно сме се представили!
на 31.01.2011 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Пея песен за лубимия си отбор
на 31.01.2011 г.
+4
 
 
Евала че не им се дадохме лесно.Даже сме били по силния отбор на терена.Някой знае ли със Зенит кога сме.И дали ще го дават някаде в нета
+4
 
 
Със Зенит ще е кървав мач.Няма да се дадем така лесно! Все пак става дума за Марбея къп!
+4
 
 
Предпочитам да паднем от европейски отбори от колкото да правим равни с Димитровград! Успех на момчетата надали някой друг отбор от Бг скоро ще се похвали с такива контроли! Само може да печелим от играта с такива отбори дори да сме загубили!
+6
 
 
Бях в сайта на Локо москва. Добре е че са играли всички техни титуляри
+7
 
 
не забравяйте и фактора пътуване наще са пътували поне 3 часа и пристигнаха много изморени и веднага на терена. Иначе браво машини цял Пловдив се гордеем се с вас.
+4
 
 
Изключително добра игра и пълно превъзходство на нашето Локо през първата част, над това от Москва,което е с бюджет,колкото на всички клубове в професионалния ни футбол,на квадрат! Факта,че всички,дори и руските журналисти са признали за превъзходството на Пловдивския отбор е абсолютно достатъчно да се гордеем от тази контрола,все едно сме победили! През втората част,след напускането на играчи като Лазаров,Д.Тодоров,Златински,Ерош,Георгиев.....все
основни единици,на бързо са ни вкарали 2 гола!.....напълно нормално,като се има в предвид класата на съперника ни и влезлите на смяна,предимно нови футболисти в състава ни! Гордея се с любимия си ЛОКОМОТИВ Пловдив и се радвам,че имаме възможност да игрем с подобни съперници! От такива двубои,само можем да спечелим!!!!! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: