ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ФИФА натисна Левски за казуса Карвальо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:46 / 31.01.2011Коментари (22)6941
© Plovdiv24.bg
Световната футболна централа (ФИФА) вече се зае със случая "Базил дьо Карвальо". От централата в Цюрих са пратили писмо до Левски с два въпроса. Първият е рутинен - има ли Карвальо договор с Левски според ръководството на сините. Вторият е дали Левски ще плати разходите по операцията и лечението на играча, който преди няколко дни се подложи на интервенция на рамото, тъй като Базил настоява разходите да му се поемат именно от "Герена".

ФИФА е дала срок на сините да отговорят до 18 февруари. Едва ли обаче Левски ще промени своята позиция, така че със сигурност световната централа ще трябва да определи дали има или няма договор между сините и играча.

Ако всичко върви гладко, ФИФА ще се произнесе по този казус до края на месец март. До голяма степен това зависи и от действията на сините, които имат вратички и възможности да протакат казуса, който да бъде решен доста по-късно.

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Колкото и да ги мразя говедата, от всичко изписано до тук може да се окаже че са прави.Един от двата важни документа за да има трансфер, е договор между футболиста и тях,а такъв според тях няма.Мисля че от там им идва сигурността в успеха.Шматков не случайно казва че няма как да загубят.
+3
 
 
Вчера гледах едно интервю, в което Гугутката ,в типияния за говедата стил, не спря да говори глупости! По-късно Крум Савов обясняваше в предаването си, че имало някаква клауза между 2та клуба, според която, ако Левски се откаже от Карвальо ще заплати 180к евро - може и да не съм разбрал правилно, ако има по-запознати от локомотивците да обясни! Едно е ясно - говеждата нaглост няма край и е време вече да го отнесат!
+5
 
 
Шут за говедото Шматкоф! Да дава парата и да се връща в обора при стадото!
+12
 
 
Долу гнусния отбор на Левски! Пловдив над всичко! Само Ботев!И приятелите ми от Локо Пд,Спартак Пд и Марица!
+12
 
 
Да им изхакат и една яка глоба накрая - барем се научат да не се е*ават с отборите!Егаси и махленския манталитет на "отбора на народа"!А после ние сме били провициалисти!Селяни долни!Бегайте да си вардите говедата!
0
 
 
за какво ви е бе хора контузен с отпаднала форма и черен като ваглен аре подкрепяите си малкото балгари в отбора и караите на пред това не е обида защото е вярно
+3
 
 
К*р за Левски и гнусните говеда! Толкова да ги мразя Цецка и Уефски, направо не е истина! Още ме е яд, че не ги опукахме и "червените" л**на в София, ама онзи боклук геноф ни попречи. Съд до дупка за говедата. Дано най - накрая да стане следния сценарий. Плащат операцията на Карвалъо, плащат си сумата по трансфера и на всичкото отгоре ни го връщат.
+5
 
 
Опасявам се,че говеждите ще направят всичко по силите си казуса да не бъде решен скоро и от това да се изнервят менажера и самия футболист,за който ако не играе ще е фатално,като се има в предвид възрастта му.....! Батковата "мръсотия" и долнопробие нямат граници а пък на всичкото отгоре тоя бай-ганьо е агент на ДС и в наща държава може да прави каквото си иска! Имам в предвид,че може да фалшифицира документи на всяко ниво,които ще изискат пък от световната футболна централа! Надявам се обаче да НЕ съм прав и говедата да си платят за гнусната си проява спрямо Базил,не заради друго!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: