ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Поговорих си с момчетата и им обясних, че ние сме Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:46 / 27.01.2011Коментари (29)8112
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев даде интервю, в което разясни какво е казал на футболистите при вчерашната им среща след загубата от Лех Познан.

Легендата сподели откровено, че някои от новите не разбират къде са попаднали и ако трябва още веднъж ще им обясни, но трети път няма да има и ще трябва да се разделят с клуба.
На срещата присъства и старши треньорът Неделчо Матушев, който също е споделил някои неща с играчите, извън това, което ще им каже на разбора за мача.

Собственикът на Локо Пд Коко Динев не присъства на срещата, защото бе ядосан и не искаше да говори преди да се успокои, за да не каже някоя силна дума по адрес на футболистите. Ето и споделеното от Христо Бонев.

"Резултатът наистина е впечатляващ, започна Бонев. Лех са в края на своята подготовка и чакат участие в Лига Европа, а ние тепърва ще играем още десетина контроли. Притеснен от поведението, по - скоро на някои хора, реших след вечерята да ги събера и да им обясня на повечето от новите футболисти, които не са запознати с традициите и това какво поведение трябва да имаш щом си футболист на Локомотив Пловдив. Казах им, че Локомотив като емблема, като отбор, а и особено в международните срещи представлява не само града Пловдив, но и българският футбол, няма да допуснем повече такова отношение. Първото полувреме бяхме безобразни. Не само три, а и повече голове можеше да ни вкарат. Отдаваме го на голямата умора от дългото пътуване предния ден от България до Испания. Все още не е добър и синхрона между отделните състезатели. Но, нито аз, нито собственикът на клуба, нито треньорският състав ще се подвоуми, ако някой не разбере в какъв отбор е попаднал и ще трябва да се върне от там откъдето е дошъл, защото ние си оставаме с изключително високи цели - да спечелим Купата на България и да участваме в турнира Лига Европа."

Знае се репликата на Бонев "Ние сме Локомотив", но дали новите играчи осъзнават какво значи клуба?

"Да, точно това исках да подчертая пред всичките снощи, откровен е Христо Бонев. Трябва тези момчета бързо да разберат в каква организация са попаднали. Припомних им само две неща.В деня, в който трябва да им бъдат изплатени заплатите, им се плаща веднага. Второто е , че само ЦСКА от българските отбори е идвал на подготовка в Испания. Трябва да оценят нещата правилно. И начинът по който ще играят тук, а и в първенството, да бъде една благодарност за грижите на собственика."

Дали, според Христо Бонев, играчите са го разбрали и са възприели неговите думи отправени на срещата към тях?
"Аз мисля, че още утре на контролата ще разберем дали са разбрали това, което съм им казал. Ако не, ще го повторя пак, но трети път няма да има за някои хора."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мисля, че нямаме равностойни изпълнители на повечето постове и колкото и да се опитваме да ги налагаме, някои играчи просто не стават. Резултатът не е голяма изненада с оглед на това, че първото полувреме сме играли с резервите. въпросът е да се вземат поуки и някои играчи да разберат, че трябва да се раздават на 100%. Бях в Благоевград и трябва да ви кажа, че Родригес бе трагичен и в този мач отново е бил такъв.
0
 
 
Епа като им обясни и следващия път ще бият Зенит ли? Нали сам ти обесняваше колко назад е върнато нивото на българския футбол.
-1
 
 
Когато великия Бонев говори, всички трябва да мълчим!
+8
 
 
Снощи отправих апел , сега го повтарям : Колеги ботевисти , оставете локомотивци да си коментират техните теми ! Обиждайте само тези , които плюят в нашите теми ! Толкова ли е трудно ? Ето аз преди малко наругах бобтейл , но го направих само заради това , че пак беше срал в нашата тема . В техните теми не влизам да плюя , дано и те да започнат да постъпват така !
-2
 
 
Бонев: "Поговорих си с момчетата и им обясних, че ние сме Локомотив" Чико: Поговорих си с момчетата и ги посъветвах да ме черпят една домушарка, а аз ще им играя на "Милионерче"
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Според мен не трябва да се започва мача с експериментален състав от всички нови играчи. Напротив - да започва с титулярите и в хода на мача да пуска новите за да не се нарушава стилът на игра.
+5
 
 
уж се взимат играчи който да вдигат нивото с оглед целите,те пък незнаели къде се намират.....някак противоречие има или опит за замазване на положението! но не звучи никак сериозно качествен играч да не знае къде се намира! явно самите играчи не са това за което СЕ и ГИ представят
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: