ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев представи новите и стартира подготовка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:41 / 10.01.2011Коментари (177)17345
Ботев днес стартира подготовка за новия полусезон в Югоизточната "В" група.

Преди да излязат на терена, новите попълнения на "жълто-черните" бяха представени на специална пресконференция. Това са Емил Аргиров от Локо (Пд), Николай Димитров от Сливен, Ирфан Юсеинов и Георги Стефанов от Марица и Стефан Крачунов. За всички тях Plovdiv24.bg ви съобщи първи през последния месец, по време на зимната пауза.

Първата тренировка пропусна голаджията Атанас Курдов, който има здравословни проблеми, както и друго от новите попълнения Николай Павлов. Иван Площаков, който лекува тежка травма, изгледа тренировката от пистата.

Точно преди футболистите да излязат за първата тренировка, над Пловдив се спусна непрогледна мъгла. Фенове

© Plovdiv24.bg
те пък по трибуните се отчетоха с ефектна хореография.

"От днес започва подготовката на отбора. До понеделник сме тук и след това заминаваме за Хисаря. Първо ще наблегнем на упражненията за кондицията. Мога да кажа, че до голяма степен събрахме едни от най-качествените момчета на пловдивския футбол", заяви старши-треньорът на Ботев.

"Атанас Курдов принципно ще започне подготовка с отбора, а как ще се развият нещата с него, ще се разбере по-късно. Какалов има бележка, за да играе по негово желание в Кипър. На този етап клубът не се нуждае от повече футболисти, каза още Бакалов. 23 са футболистите в момента. Треньорският щаб е същият. На 22.01. е първата контрола с отбора на Карлово", допълни Марин Бакалов.

 
Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Успех канари, нека тази година ни донесе нови по-големи успехи, лично аз се надявам да се утвърди отбора и да се стабилизира финансово, което е най-важното за връщането ни в професионалния футбол и възхода занапред, който всички чакме. А някой знае ли защо си тръгва Недко и кой ще е ляв бек?
+1
 
 
Някой хора не са спали май!Що така бе хора,имате си отбор в А група,строят ви стадион,купуват ви играчи.....А вие все към Ботев гледате,винаги той ви е в главите.Седите тук по цял ден и чакате някоя новинка за да я коментирате по 100 пъти.Коментара се отнася за злорадстващите по-долу хора,не към локомотивците!
+4
 
 
Успех на Ботев и по-бързо да има пловдивско дерби в А-група!
на 11.01.2011 г.
+1
 
 
предлагам на Plovdiv1926 и всички заблудени като него с подобни шрфри-1926 или 1936.да се съобразяват с фактите и да си сменят никовете с нещо от сорта на 'велбъжд пд 2001' нали тогава ви купи жоро мутрата-вашият бог.
-1
 
 
И без Курдов сме по добри от Пайнермотив!
на 11.01.2011 г.
-3
 
 
Абе верно ли Цветан Банго-Василев е обръснал мустака да не прилича толкова на Караибрахим? Ох, забравих, че само на снимка сте го виждали и не знаете.
+5
 
 
Мангалите се събудиха и пак налазиха нашите теми, това ако не е комплекс здраве му кажи!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+4
 
 
Това пишат за нас: Заниманието на "канарчетата" протече при гъста мъгла. Близо 2000 фенове аплодираха любимците си, през цялото време пееха песни. Агитката бе подготвила множество факли и димки, с които повдигнаха духа на играчите, които от своя страна им благодариха с аплодисменти. Привържениците се постараха да създадат латиноатмосфера."Точно в 18:15 часа небето над квартал "Камeница" се разтресе. "Ние пак ще бъдем на върха, това е нашата съдба", изреваха вкупом 2000 бултраси при вида на 24-ата играчи на терена и изпаднаха в екстаз".
на 11.01.2011 г.
+8
 
 
напред канари.само напред и нагоре,ние сме с вас.ще се завърнем в А група за да отсрамим пловдивския футбол.защото кюстендилско-пловдивският мелез вечно ще е комплексиран средняк.САМО БОТЕВ ОЛЕ !!! всички бефери да го духат,и марш в гетото че умирисахте целия град.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: