ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Бакалов придърпва двама от Локо в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:20 / 09.12.2010Коментари (56)10332
© Plovdiv24.bg
Двама от футболистите на Локо, които бяха освободени от отбора, може да сменят елитния футбол с "В" група, научи Plovdiv24.bg. Става въпрос за Костадин Гаджалов и Емил Аргиров. Двамата имат предложение от Марин Бакалов да се присъединят към "канарчетата".

Все пак трансферът им край бирената не е сигурен, тъй като преди това двамата ще пробват да си намерят елитни отбори или такива в чужбина.

Plovdiv24.bg научи, че има предложения вече към тях от кипърски и елитни наши отбори, а Ботев ще се пробва да ги привлече с прилични финансови условия, особено за стандартите на "В" група.

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дано БОтев се вьрне вьв А ! Искаме Дерби ПЛОВДИВ Е ВЕЧеН !
-1
 
 
Нека помогнат на отбора,щом могат и да се докажат,пък нека плюят някои,че Коко се е отървал от тях.На Гаджалов освен излишните килограми,техника за изнасяне на топката му липсваше,както и скорост
0
 
 
Жалко за Емо Аргиров, мисля, че имаше хляб в него, но щом ръководството така е преценило ок. Да идват новите машини.
+9
 
 
Курдов наистина сам се набеди за играч защото го бяха забравили и той се набеди с 35 гола за 20 мача. Ти като любител на историята и фантастиката що не се поразровиш да видиш по колко гола са вкарали например Бонев или Едо или други ваши звезди като Живко Келепов из многобройните ви сезони в Б група. Верно Б не е В ама умножавай по 2 и да видим ще стане ли 34.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Първо прочетох че си търсят "елитни отбори в чужбина" и ако не намерят ще дойдат при нас :-). Тоест ако Барса и Мачестър не ги вземат идват в Ботев! Ако се вързват в схемите на Бакалов, добре са дошли.
+9
 
 
Брей, много циганска паплач налази тази тема... Комплекса и злобата са лошо нещо ! Не се съмнявам че не става въпрос за локомотивци пловдивчани, а за кюстендилска безработна измет.
на 09.12.2010 г.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Добре дошъл у дома Коце. Не се съмнявам в него, а който е забравил да му припомня че именно той закова Коковия Вихрен и го изпрати в Б група во веки веков, въпреки "помощите" на един друг отбор от югозападна България, преместен да играе в Пловдив и тогава с турски собственици. Момчето беше при тях преди да ги вземе Коко, е отърваха се от него за наша радост. Ние не се отказваме от 21 годишен младежки национал от нашата школа отписан за футбола от Бонев за сметка на Котев. Тои Зума знае от кой да се отърве - Кежман, Видолов, Садъков, Беделев, Гонзо, че наскоро и Стефано Кунчев дето пази на Славия...примери много. Животното си е от школата на Ботев 2002, в Спартак като играеше мачкаше и правилно избра да иде в Локо вместо в Левски защото мислеше, че ще му се даде повече шанс ама не прецени момчето че нито е македонец като Валери Георгиев нито е чужденец като Родригес. Добре дошъл Емо, играи със сърце и ум за да станеш велик футболист шансът е твой.
+6
 
 
нещастната буферска сган пак си извъртяха гъзовете както винаги,когато дойде красен трифонов щеше да е страхотния ляв халф,гаджала щеше да е супер попълнението животното също,а сега кво стана ми то тоя бил такъв ония не ни трябва.....то гроздето е кисело нали така, ама коко знае кво да прави за да ви изклати напролет..... Малко не ни достигна да влезем в евротурнирите,но нищо догодина ще опитаме пак.....ха ха ха тоя филм сме го гледали....вече.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: