ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пак не успя да бие ЦСКА 1948, отмениха късен гол на "канарчетата"
Автор: Тодор Благов 22:11 / 06.05.2024Коментари (3)4374
Ботев (Пловдив) и ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в среща от втория плейофен кръг на Първа лига. Двубоят се игра на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, предава репортер на Plovdiv24.bg.

Старши треньорът на "канарчетата" Душан Керкез не предприе излишни рискове и остави извън групата висящите с картони Антоан Конте, Антонио Перера и Ивелин Попов.

Двубоят стартира с много тежък сблъсък между Антонио Вутов и Джеймс Етоо в центъра на терена. Двамата футболисти си удариха главите при спор за висока топка, а Вутов бе заменен принудително.

В 12-ата минута двата отбора си размениха по един точен удар. Първо "червените" стреляха опасно чрез Сердюк, последва отговор от Мертенс, но и при двата случая вратарите спасиха.

Минута по-късно бърза атака изведе Сердюк на прекрасна ситуация, но и този шут бе отразен от Хидайет Ханкич. След бурното начало настъпи спокойствие на "Колежа", без положения пред двете врати.

В 32-ата минута Уме Емануел отправи удар към вратата на гостите, но той мина далеч от целта. 2 минути по-късно юношата на Виста - Кристиан Нвачукву нахлу в наказателното поле, но шутът му бе блокиран от бранител.

В първата минута на добавеното време "червените" бяха близо до откриване на резултата. След кратко разбъркване в наказателното поле Кирилов успя да стреля, но нова прекрасна изява на Хидайет Ханкич запази двете нули на таблото.

В 60-ата минута Талис пробва късмета си от свободен удар, но Хидайет Ханкич боксира с лекота. 3 минути по-късно изстрел на Дилан Мертенс се насочи застрашително към "червената" врата, но бранител изби в корнер.

В 65-ата минута удар на Николай Минков бе избит от вратаря на ЦСКА 1948, но главният съдия отсъди аут. Това вбеси "жълто-черния" щаб, а Георги Гинчев показа жълт картон на един от помощниците на Душан Керкез.

В 73-ата минута появилият се от скамейката Ехие Укаки отправи остро центриране, но пасът на юношата на Виста към Мартин Секулич не бе засечен от нападателя на "канарчетата".

В 82-ата минута Константинос Балоянис се устреми по левия фланг и центрира към Мартин Секулич, но хърватският нападател стреля от много малък ъгъл и в аут.

Три минути по-късно след центриране от корнер Ивайло Видев засече с глава, топката се отклони от страничната греда, а Мертенс от непосредствена близост прати кълбото в мрежата. След намесата на VAR попадението бе отменено заради засада.

В последната минута на редовното време мощен удар на Джеймс Етоо профуча над напречната греда.

С днешното равенство Ботев остана на 8 място в класирането, докато 7 позиция е за ЦСКА 1948. Двата тима са с равни точки, но "червените" са с по-добри показатели в преките мачове.

БотевХидайет ХанкичЙонас ТамДилан МертенсДжеймс ЕтооСамуел АкереНиколай МинковЯнис КарабельовУме ЕмануелКонстантинос Балоянис, Кристиан Нвачукву, Ивайло Видев

РезервиМатвей Игонен, Ехие Укаки, Мохамед БрахимиМартин СекуличФаустас Степонавичус, Димитър Папазов, Лъчезар Балтанов, Мирослав Георгиев, Бисер Бонев

треньорДушан Керкез

ЦСКА 1948: Петър Маринов, Росен Божинов, Талис Енрике, Бирсент Карагарен, Радослав Кирилов, Теодор Иванов, Симеон Василев, Стив Фуртадо, Емил Ценов, Евгений Сердюк, Антонио Вутов

Резерви: Леви Нтумба, Джонатан Перейра, Том Рапнуи, Марто Бойчев, Симеон Димитров, Райън Бидунга, Валентин Йосков, Марио Топузов, Неделко Пишчевич

треньор: Валентин Илиев

Още по темата: общо новини по темата: 1222
18.05.2024
18.05.2024
17.05.2024
17.05.2024
14.05.2024
14.05.2024
предишна страница [ 1/204 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като няма селяци от родопските села щото няма с какво да се преберат гледката е потресаваща. Само от Скутаре, Рогош и Стряма дето е по близко 1000 кривоглави. Иначе на финала с безплатните билети всичките селяк под строй.
0
 
 
Време е правилата на играта да влезнат в крак с новите технологии! Ако ще се свирят такива засади за едни гърди разстояние, по добре да закриваме тази игра! Направо да закачат по един Дж Пи Ес на гърба на всеки футболист и да оставят съдийството на някой сателит да измерва кой къде е при съмнение за засада.
-1
 
 
Ейвала кайнари . Не мой да плачите . Вече имаме две сигурни калъфки . Сега важното е да избягами на локото щото тия пак искат да ни ш**ат .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: