Матушев: Опитвахме се да ги пресираме 90 минути

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
20:34 / 30.10.2010
2082
"Mисля, че съвсем заслужено победихме в днешната среща. Играем на Герена и е нормално да не можем да изкараме 90 минути това, което искахме - постоянно да пресираме отбора на Левски. Указанията бяха да се опитваме постоянно в тяхната половина да правим пресата, но по някой път инстинктът на футболистите ги дърпа назад. Аз смятам, че те направиха всичко възможно и най-вече, за да зарадват тази многобройна публика. Искам да честитя и на президента, който отделя доста средства за нашия отбор. Тази победа показа, че Локомотив заслужава да е един от водещите отбори.

Аз не съм работил с Гара Дембеле, но се постарахме по най-добрия начин да му противодействаме, защото той е един изключителен футболист. Смятам, че се справихме с тази задача.

Аз мисля, че момчетата с тази победа ще повдигнат самочувствието си, но не трябва се самозабравяме. Предстоят ни тежки мачове до края на първенството и трябва да играем всеки мач за победа", коментира след мача Матушев.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).